Designer news

  1. Procescontrole: High torque blindklinkmoeren foutloos plaatsen

    Procescontrole: High torque blindklinkmoeren foutloos plaatsen

    Tijdens het ontwikkelen van het ventilatiesysteem van Brink Climate Systems bleek onze High torque blindklinkmoer dé oplossing voor verschillende uitdagingen. Zoals het samenbrengen van diverse gecoate onderdelen in de hoeken van de behuizing.

    Lees verder
  2. Reductie assemblagekosten door innovatieve klinkverbindingen

    Reductie assemblagekosten door innovatieve klinkverbindingen

    De overstap van lassen naar klinken heeft vele voordelen. Zo kunnen meerdere handelingen op één werkplek plaatsvinden. Het assembleren van de onderdelen is zeer eenvoudig en heeft geen nabewerking nodig. Maar bovenal is het mogelijk tot wel 80% te besparen op montagetijd en is het minder milieubelastend.   

    Lees verder
  3. Hoe gebruikt u telescoopgeleiders? Hier 3 voorbeelden!

    Hoe gebruikt u telescoopgeleiders? Hier 3 voorbeelden!

    Standaard denkt u bij telescoopgeleiders aan lades in een kast, maar er zijn veel voorbeelden waarbij geleiders niet zo conventioneel worden toegepast. Benieuwd hoe andere klanten geleiders gebruiken om hun productontwerp te verbeteren? Bekijk 3 voorbeelden.

    Lees verder
  4. Klantencase - Proceszeker aanbrengen van schroefdraad in gelakte onderdelen

    Klantencase - Proceszeker aanbrengen van schroefdraad in gelakte onderdelen

    KML, een producent van cabines voor o.a. scheeps- en containerkranen, was op zoek naar een alternatief voor lasmoeren. Het nadeel van lasmoeren is dat deze lastig te positioneren zijn, lasspetters vaak de schroefdraad beschadigen en dat het afschermen van de schroefdraad voor het lakken erg tijdrovend is.

    Lees verder
  5. Out of the box: eenvoudige toegang tot de transportbak

    Out of the box: eenvoudige toegang tot de transportbak

    Waar fabrikanten van cargo bikes traditioneel kiezen voor een scharnierende deur of klep van de transportbak, heeft Urban Arrow een innovatieve oplossing gevonden voor hun CRAFT-model. Dit model is specifiek ontworpen voor de stedelijke servicemonteur om zijn werk makkelijker, leuker en gezonder te maken. 

    Lees verder
  6. Hoe tevreden zijn onze klanten?

    Hoe tevreden zijn onze klanten?

    Een klanttevredenheidsonderzoek is een goed middel om zowel de sterke punten als de verbeterpunten te achterhalen en om inzicht te krijgen hoe klanten onze dienstverlening ervaren. Ook geeft het meer inzicht in wat onze klanten van ons verwachten. Daarom hebben wij onlangs een tevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. 

    Lees verder
  7. De vier meest gebruikte sluitingen in de HVAC markt

    De vier meest gebruikte sluitingen in de HVAC markt

    In de HVAC markt worden hoge eisen gesteld aan de toegankelijkheid van installaties. Ze moeten snel en eenvoudig te openen zijn voor service. Aan de andere kant moet de installatie bestand zijn tegen trillingen en in een aantal gevallen luchtdicht kunnen sluiten. Wij hebben een viertal sluitingen op een rij gezet die voldoen aan deze eisen.

    Lees verder
  8. Veilige geleiding van kabels razendsnel gemonteerd

    Veilige geleiding van kabels razendsnel gemonteerd

    Kabels die door een behuizing worden gevoerd, mogen niet zomaar worden losgetrokken. Onze nylon trekontlasters zorgen ervoor dat de kabel op een veilige en fraaie manier door de behuizing wordt gevoerd en hierbij tevens wordt vastgeklemd.

    Lees verder
  9. Welke kenmerken bepalen de juiste overslag- en spansluiting?

    Welke kenmerken bepalen de juiste overslag- en spansluiting?

    Overslag- en spansluitingen worden zeer veelzijdig ingezet. Ze komen voor in verschillende vormen, maten en materialen. Wanneer is welke overslagsluiting de juiste keuze voor uw toepassing? Dat kunnen we bepalen aan de hand van de volgende eigenschappen:

    Lees verder
  10. Waarom kiezen voor RVS scharnieren?

    Waarom kiezen voor RVS scharnieren?

    Engineers, inkopers, kwaliteitsmanagers en gebruikers hebben verschillende redenen om te kiezen voor roestvaststalen (RVS) componenten in hun product in plaats van staal. Hieronder leggen we uit wat het verschil is en vertellen wij waar, wanneer en waarom men roestvast staal toe past.

    Lees verder

Producten 11-20 van 88

Toon per pagina