Klantencases (video's)

 1. VIDEO: gasveren inbouwadvies in de praktijk

  VIDEO: gasveren inbouwadvies in de praktijk

  De keuze voor de juiste gasveer is belangrijk voor het bedieningsgemak, de vormgeving en zorgt voor lagere kosten van uw toepassing. Het is tevens cruciaal voor het bereiken van de gewenste functionaliteiten en om een optimale werking te garanderen. 

  Lees verder
 2. Innovatieve beveiligingstechniek voor pakketfiets

  Innovatieve beveiligingstechniek voor pakketfiets

  Flevobike, producent van o.a. ligfietsen, zocht voor de pakketfiets van DHL naar een oplossing om pakketten veilig en gebruiksvriendelijk op te bergen en te vervoeren. Met onze hulp kozen zij voor de elektromechanische palsluiting.

  Lees verder
 3. Veiligheid en comfort met afstandbedienbare sluiting

  Veiligheid en comfort met afstandbedienbare sluiting

  Samen met ERO, Duitslands grootste producent van wijnbouwmachines, werd door middel van de afstandbedienbare sluiting een oplossing gevonden voor het veilig en betrouwbaar sluiten van de panelen in hun nieuwe oogstmachine.

  Lees verder
 4. Lean Manufacturing met inpersschroefdraad in 3D printer

  Lean Manufacturing met inpersschroefdraad in 3D printer

  Samen met Ultimaker, ontwikkelaar en producent van 3D printers, zochten wij naar een oplossing om het aantal bevestigingsmiddelen te verminderen en de assemblagetijd te verkorten.

  Lees verder
 5. Corrosiebestendigheid met Monel blindklinkmoeren

  Corrosiebestendigheid met Monel blindklinkmoeren

  Aebi Schmidt zocht voor hun straatveegmachines naar een schroefdraadsysteem dat corrosiebestendig en bestand is tegen trillingen en dynamische belasting. Bekijk in de video hoe High torque Monel blindklinkmoeren als ideale oplossing toegepast zijn.

  Lees verder
 6. 40% kostenbesparing door klinken i.p.v lassen

  40% kostenbesparing door klinken i.p.v lassen

  Het gelaste frame van de verpakkingsmachines van Henkovac vereiste vakmanschap, was arbeidsintensief en vormde een bottle-neck in de productie. Henkovac zocht naar een flexibel bevestigingssysteem waardoor de productietijd gereduceerd kon worden.

  Lees verder
 7. Betrouwbare verbinding zonder te lassen

  Betrouwbare verbinding zonder te lassen

  De ZIPpole van Safety Product is een revolutionaire lantaarnpaal die ontworpen is om het aantal verkeersslachtoffers te verminderen. Dankzij een ingenieuze constructie met blindklinknagels wordt een optimale schokabsorptie bij een aanrijding gerealiseerd.

  Lees verder
 8. Klinkbouten, de oplossing voor loslopende bout-moerverbindingen

  Klinkbouten, de oplossing voor loslopende bout-moerverbindingen

  Samen met Kverneland Group, een ontwikkelaar en producent van landbouwwerktuigen, vonden wij dé oplossing om een betrouwbare verbinding te realiseren voor het bevestigen van sproeiarmen aan het chassis van de spuit-installatie.

  Lees verder
 9. Procesoptimalisatie met TorqueFox accugereedschap

  Procesoptimalisatie met TorqueFox accugereedschap

  Voor een optimaal productieproces verwerkt Aebi Schmidt, producent van veegmachines, onze High torque blindklinkmoeren met TorqueFox accugereedschap. De elektronische procescontrole in de TorqueFox waarborgt een correcte installatie.

  Lees verder
 10. Vandaalbestendige en veilige sluiting in informatiezuil

  Vandaalbestendige en veilige sluiting in informatiezuil

  Samen met JCDecaux, wereldspeler op het gebied van stadsmeubilair, vonden wij met de elektromechanische sluiting een oplossing voor het gebruiksvriendelijk opladen van elektrische voertuigen in de binnenstad.

  Lees verder
 11. Besparen met High torque blindklinkmoeren

  Besparen met High torque blindklinkmoeren

  Tijdens het ontwikkelen van de ventilatie unit van Brink Climate Systems bleek onze High torque blindklinkmoer de oplossing voor verschillende uitdagingen.

  Lees verder
 12. Assemblage op locatie dankzij modulair construeren

  Assemblage op locatie dankzij modulair construeren

  Voor het ontwerpen en bouwen van een biomassa-installatie voor een Zwitserse klant werd gezocht naar een sterke, betrouwbare en trillingsbestendige verbinding. Met als belangrijkste doelstelling om de assemblagetijd op locatie te minimaliseren.

  Lees verder
,