Designer news

 1. Video: Verstellen, verbinden en vergrendelen in één product

  Video: Verstellen, verbinden en vergrendelen in één product

  Met de vergrendelpen is eenvoudig een betrouwbare verbinding te realiseren tussen twee componenten.

  Lees verder
 2. Eenvoudig besparen met aardingsnagels zonder lassen of schroeven

  Eenvoudig besparen met aardingsnagels zonder lassen of schroeven

  Aardingsnagels zijn koperen blindklinknagels die voorzien zijn van messing lippen. Wanneer een geaarde verbinding wordt gecreëerd maakt men vaak gebruik van lasstiften met losse bevestigers. Met onze aardingsnagels kunt u eenvoudig en snel aarden zonder lassen of schroeven. 

  Lees verder
 3. Hoe maakt u ijzersterk schroefdraad in dunne plaat en zachte materialen?

  Hoe maakt u ijzersterk schroefdraad in dunne plaat en zachte materialen?

  High torque blinde spreidmoeren zijn bij uitstek geschikt voor montage in dunne staalplaat en zachte en brosse materialen zoals kunststof met onnauwkeurige gaten. Ze bieden een zeer sterke schroefdraad met een hoge uittrekwaarde en een groot klembereik.

  Lees verder
 4. Sluiting met visuele indicatie

  Sluiting met visuele indicatie

  Als u de zekerheid wilt hebben dat alle sluitingen vergrendeld zijn, dan is het prettig om dit visueel te kunnen vaststellen. Het kost onnodig veel tijd om iedere individuele sluiting met een sleutel te controleren. Zeker bij machines waar meerdere sluitingen toegepast worden, is dat een tijdrovende klus. Met onze sluiting met visuele indicatie behoort dat tot de verleden tijd en voorkom je ongewenste situaties. 

  Lees verder
 5. Draaigrendelsluitingen: vaste vs instelbare grip

  Draaigrendelsluitingen: vaste vs instelbare grip

  Een draaigrendelsluiting is voor bijna ieder productontwerp een goede keuze. Dat komt omdat deze sluiting zodanig te configureren is, dat het in veel verschillende toepassingen gebruikt kan worden. Een unieke configuratie-optie is de keuze voor een vaste of instelbare griplengte. 

  Lees verder
 6. Wij helpen u met telescoopgeleiders in uw voertuig

  Wij helpen u met telescoopgeleiders in uw voertuig

  Met onze kennis en ervaring in de transportmiddelenindustrie helpen wij u met advies over het toepassen van onze producten, zoals telescoopgeleiders. Dit noemen wij Engineering Support! In de praktijk betekent dit dat wij gebruik maken van verschillende tools die u in kunt zetten om tot de beste oplossing te komen: 

  Lees verder
 7. Procescontrole: High torque blindklinkmoeren foutloos plaatsen

  Procescontrole: High torque blindklinkmoeren foutloos plaatsen

  Tijdens het ontwikkelen van het ventilatiesysteem van Brink Climate Systems bleek onze High torque blindklinkmoer dé oplossing voor verschillende uitdagingen. Zoals het samenbrengen van diverse gecoate onderdelen in de hoeken van de behuizing.

  Lees verder
 8. Reductie assemblagekosten door innovatieve klinkverbindingen

  Reductie assemblagekosten door innovatieve klinkverbindingen

  De overstap van lassen naar klinken heeft vele voordelen. Zo kunnen meerdere handelingen op één werkplek plaatsvinden. Het assembleren van de onderdelen is zeer eenvoudig en heeft geen nabewerking nodig. Maar bovenal is het mogelijk tot wel 80% te besparen op montagetijd en is het minder milieubelastend.   

  Lees verder
 9. Hoe gebruikt u telescoopgeleiders? Hier 3 voorbeelden!

  Hoe gebruikt u telescoopgeleiders? Hier 3 voorbeelden!

  Standaard denkt u bij telescoopgeleiders aan lades in een kast, maar er zijn veel voorbeelden waarbij geleiders niet zo conventioneel worden toegepast. Benieuwd hoe andere klanten geleiders gebruiken om hun productontwerp te verbeteren? Bekijk 3 voorbeelden.

  Lees verder
 10. Klantencase - Proceszeker aanbrengen van schroefdraad in gelakte onderdelen

  Klantencase - Proceszeker aanbrengen van schroefdraad in gelakte onderdelen

  KML, een producent van cabines voor o.a. scheeps- en containerkranen, was op zoek naar een alternatief voor lasmoeren. Het nadeel van lasmoeren is dat deze lastig te positioneren zijn, lasspetters vaak de schroefdraad beschadigen en dat het afschermen van de schroefdraad voor het lakken erg tijdrovend is.

  Lees verder

Producten 1-10 van 84

Pagina
Toon per pagina