Designer news

 1. Vier oplossingen voor grote panelen

  Vier oplossingen voor grote panelen

  In de HVAC-markt is de combinatie van weinig ruimte, trillingen en luchtdichtheid een grote uitdaging. Bovendien is het essentieel dat grote panelen in installaties snel en eenvoudig te openen zijn voor onderhoud. Wij hebben vier oplossingen op een rij gezet die geschikt zijn voor de uitdagingen van grote panelen in de HVAC-markt.

  Lees verder
 2. Kent u de beste blindklinknagels voor zeer dunne plaat?

  Kent u de beste blindklinknagels voor zeer dunne plaat?

  Voor het bevestigen van zeer dunne plaat of zwakke materialen is een blindklinknagel met een groot contactoppervlak ideaal. Kies een variant met een grote sluitkop wanneer het zachte materiaal aan de blinde zijde (achterzijde) van de constructie komt. Deze nagels zijn perfect voor toepassing in dunne materialen, maar ook in ruime gaten en sleufgaten.

  Lees verder
 3. De luchtcompressor kan de deur uit!

  De luchtcompressor kan de deur uit!

  De wereld verandert en de industrie verandert mee. De traditionele keuze voor pneumatisch productiegereedschap neemt af, omdat de accutechnologie voor lichter, sterker en geavanceerder handgereedschap zorgt. Wilt u flexibel, veilig en foutloos installeren? Ons accugereedschap, de BV4500, is onvermoeibaar en doet qua kracht en snelheid niet onder voor pneumatisch gereedschap.

  Lees verder
 4. Weerbestendig en veilige sluiting in laadstation

  Weerbestendig en veilige sluiting in laadstation

  Streetplug heeft gekozen voor de elektromechanische outdoor sluiting (R4-EM) vanwege de uitstekende betrouwbaarheid, connectiviteit, verborgen montage en veiligheid die het biedt. 

  Lees verder
 5. Kleine sluiting, ongeëvenaarde kracht!

  Kleine sluiting, ongeëvenaarde kracht!

  De kleinste sluiting uit onze reeks afstandbedienbare sluitingen is niet de minste. Met een houdkracht van 260 kg is deze sluiting in letterlijke zin zo sterk als een leeuw. Dit maakt de sluiting betrouwbaar, robuust en vandaalbestendig. Ontdek hieronder de andere eigenschappen waarmee deze sluiting excelleert. 

  Lees verder
 6. Razendsnel, onderhoudsvrij en geruisloos verbinden op voorspanning

  Razendsnel, onderhoudsvrij en geruisloos verbinden op voorspanning

  Het Bobtail bevestigingssysteem werkt stiller, sneller en efficiënter dan standaard schroefverbindingen. De voorspanning is gegarandeerd en daardoor is de verbinding onderhoudsvrij. Bekijk de video en laat u inspireren door de ervaring van onze klant FAUN Umwelttechnik.

  Lees verder
 7. Video: Verstellen, verbinden en vergrendelen in één product

  Video: Verstellen, verbinden en vergrendelen in één product

  Met de vergrendelpen is eenvoudig een betrouwbare verbinding te realiseren tussen twee componenten.

  Lees verder
 8. Eenvoudig besparen met aardingsnagels zonder lassen of schroeven

  Eenvoudig besparen met aardingsnagels zonder lassen of schroeven

  Aardingsnagels zijn koperen blindklinknagels die voorzien zijn van messing lippen. Wanneer een geaarde verbinding wordt gecreëerd maakt men vaak gebruik van lasstiften met losse bevestigers. Met onze aardingsnagels kunt u eenvoudig en snel aarden zonder lassen of schroeven. 

  Lees verder
 9. Hoe maakt u ijzersterk schroefdraad in dunne plaat en zachte materialen?

  Hoe maakt u ijzersterk schroefdraad in dunne plaat en zachte materialen?

  High torque blinde spreidmoeren zijn bij uitstek geschikt voor montage in dunne staalplaat en zachte en brosse materialen zoals kunststof met onnauwkeurige gaten. Ze bieden een zeer sterke schroefdraad met een hoge uittrekwaarde en een groot klembereik.

  Lees verder
 10. Sluiting met visuele indicatie

  Sluiting met visuele indicatie

  Als u de zekerheid wilt hebben dat alle sluitingen vergrendeld zijn, dan is het prettig om dit visueel te kunnen vaststellen. Het kost onnodig veel tijd om iedere individuele sluiting met een sleutel te controleren. Zeker bij machines waar meerdere sluitingen toegepast worden, is dat een tijdrovende klus. Met onze sluiting met visuele indicatie behoort dat tot de verleden tijd en voorkom je ongewenste situaties. 

  Lees verder

Producten 1-10 van 89

Pagina
Toon per pagina