Schroefdraad in kunststof: een koud kunstje? Bekijk de video

Bij het installeren van de High torque blindklinkmoer zet eerst het geribbelde gedeelte radiaal uit en bijten de tanden in het plaatmateriaal. Vervolgens wordt een felsrand gevormd. Deze gatvullende werking resulteert in een extreem hoog doordraaimoment en grote trillingsbestendigheid.

 

Doordat High torque blindklinkmoeren een groot klinkbereik hebben (multigrip), zijn ze zeer geschikt voor het plaatsen van schroefdraad in laminaat kunststoffen waarbij de dikte varieert.


Door het grote klinkbereik volstaat één blindklinkmoer voor alle plaatdiktes en daarnaast draait de blindklinkmoer niet mee door de gatvullende werking. Met onze koppelgestuurde gereedschappen installeert u de blindklinkmoeren snel en gemakkelijk en behoort slag instellen tot het verleden. 

In de video ziet u de voordelen van High Torque blindklinkmoeren in beeld: 
 

High torque blindklinkmoeren High torque blindklinkmoeren https://i.vimeocdn.com/video/564406267-4777b4b1fd8e0836f1418b7118d61699359af777dc31946dbd4cd83d82f4c2c0-d_100x75?r=pad PT2M2S 2014-04-18 De High torque blindklinkmoer draait niet mee dankzij de gatvullende werking en door het grote klinkbereik volstaat één blindklinkmoer voor alle plaatdiktes. Daarnaast heeft u altijd een correcte plaatsing met kracht- of koppelgestuurd gereedschap. Geschikt voor ronde buizen en toepassingen in kunststof. Bekijk de productspecificaties van de High torque blindklinkmoeren op: https://www.beluma.be/voordelen-high-torque.html. No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA high torque blindklinkmoeren,groot klinkbereik,avk,high torque,blindklinkmoeren,beluma


Online CAD Files

Maakt u gebruik van online CAD Files? Kies dan een product in het overzicht van de High torque blindklinkmoeren, ga naar productinformatie en typ het artikelnummer in de oranje balk bovenaan de PDF. U ontvangt de CAD File binnen de 10 seconden in uw mailbox.