High torque blindklinkmoeren - Verdraaid sterk schroefdraad!

De gatvullende werking van de High torque blindklinkmoeren resulteert in een extreem hoog doordraaimoment en grote trillingsbestendigheid. Zelfs bij demontage van gecorrodeerde bouten draaien de moeren niet mee.

Door het grote klembereik zijn de blindklinkmoeren toepasbaar in verschillende plaatdikten. Het zeer grote klinkbereik reduceert uw voorraad van verschillende lengtematen. De kans op het toepassen van een moer met verkeerd klembereik is niet meer aanwezig.

High torque blindklinkmoeren High torque blindklinkmoeren https://i.vimeocdn.com/video/1157348687-3845cc442d2780ced1cb3dfb4b395140dd155e40910374e510977acebcac0c49-d_100x75?r=pad PT1M52S 2017-07-12 De High torque blindklinkmoer draait niet mee door gatvullende werking en door het grote klinkbereik volstaat één blindklinkmoer voor alle plaatdiktes. Daarnaast heeft u altijd een correcte plaatsing met kracht- of koppelgestuurd gereedschap. Bekijk de productspecificaties van de High torque blindklinkmoeren op: https://www.beluma.be/blindklinkmoeren.html?specifieke-eigenschappen=358 No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA composiet,high torque,beluma,kunststof,blindklinkmoeren,klinkmoeren

Bekijk hier het overzicht High torque blindklinkmoeren.

 • Zeer corrosiebestendige Monel blindklinkmoeren zijn perfect voor RVS bouten

  De Monel blindklinkmoer voorkomt het klassieke probleem van "vreten" van roestvaststaal op roestvaststaal. Bij het losdraaien van de verbinding draait de blindklinkmoer niet mee. Monel is zeer corrosiebestendig tegen zeewater en de meeste organische zuren en heeft een uitzonderlijke warmtevastheid (geschikt voor hoge temperaturen).

 • Ook in kunststof toe te passen

  Aangezien (laminaat) kunststoffen in dikte kunnen variëren, is het van belang een systeem toe te passen waarbij de variatie in materiaaldikte geen kritische factor is voor de kwaliteit van de verbinding. High torque blindklinkmoeren zijn  zeer flexibel door het grote klembereik (multigrip). Voor toepassingen in kunststof zijn met name de koppelgestuurde gereedschappen zeer geschikt.

 • Sterk in ronde buis

  Bij toepassing in ronde buizen volgt de flexibele multigrip felskraag van de High torque blindklinkmoer perfect de binnenradius van de wand. Samen met de gatvullende werking resulteert dit in een extreem hoog doordraaimoment en hoge uittreksterkte.

 • Vloeiboren vs blindklinkmoeren

  Voor Extremis, fabrikant van in- en outdoor luxemeubilair, hebben we onderzocht welke techniek het beste resultaat geeft. Zowel op het vlak van kwaliteit als op het vlak van esthetiek.

 • Klantencase: High torque blindklinkmoeren in ventilatietoestel

  De High torque blindklinkmoer wordt hier gebruikt in een ventilatietoestel van Brink Climate Systems, ontwikkelaar en producent van o.a. ventilatietoestellen met warmteterugwinning. Tijdens het ontwikkelen van de ventielatieunit bleek de High torque blindklinkmoer een oplossing voor verschillende uitdagingen.