De ijsbergfilosofie

Wanneer u met de ontwikkeling bezig bent zult u zich niet direct realiseren dat 80% van uw kostprijs reeds in de ontwerpfase wordt bepaald. De grootste besparingen worden gerealiseerd door rekening te houden met de niet-zichtbare kosten, zoals afgebeeld in het gedeelte van de ijsberg dat zich onder water bevindt.

IJsbergfilosofie

Een product wordt een systeem
De keuze voor een bevestigingstechniek is een keuze voor een compleet systeem. Bij de bevestiging is immers ook het hiertoe benodigde gereedschap bepalend. Ook in dit deel van het proces kunnen wij u ondersteunen. Wij hebben een groot assortiment gereedschappen, waarbij wij garant staan voor zowel installatie, opleiding als preventief onderhoud. 

Het verschil wordt meetbaar
Een in eigen huis ontwikkeld analysemodel maakt het mogelijk om de niet-zichtbare kosten te kwantificeren. Hierdoor heeft u een beter inzicht in de verschillende alternatieven.

Uw vraag, onze uitdaging
Een specifiek probleem vraagt om een specifieke aanpak. Daarom benaderen wij elk vraagstuk ook als een project apart. Met behulp van onze ervaring, kennis en creativiteit adviseren wij u graag met het bepalen van de juiste oplossing en de meest optimale werkwijze voor uw vraagstuk. Klik hier voor een praktijkvoorbeeld.

Analysemodel