3 oplossingen voor gevaarlijke situaties met bedrading en kabels

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan producten voor het snel en eenvoudig bevestigen en begeleiden van elektrische bedrading en kabels.

Hiermee heeft u dé oplossing in handen waarmee u gevaarlijke situaties met bedrading en kabels kunt voorkomen.

Wij hebben een aantal voorbeelden uit de praktijk voor u op een rij gezet:

Meer weten? Klik hier voor het overzicht van kabelaccessoires en download online CAD Files >>

<p> </p>
<p><strong>Kabels veilig weggewerkt op werkplek</strong></p>
<p>Losliggende kabels kunnen voor ongelukken zorgen. Door het gebruik van de kabelclips kunnen kabels veilig en eenvoudig door het bureau worden geleid. De kabelclip met kantmontage heeft een hoge klemkracht door de schuifclip met 4 weerhaakjes van staal. </p>

Kabels veilig weggewerkt op werkplek

Losliggende kabels kunnen voor ongelukken zorgen. Door het gebruik van de kabelclips kunnen kabels veilig en eenvoudig door het bureau worden geleid. De kabelclip met kantmontage heeft een hoge klemkracht door de schuifclip met 4 weerhaakjes van staal.

<p> </p>
<p><strong>Doorvoertule beschermt kabels van ventilatieconvector</strong></p>
<p>De tule beschermt de kabel optimaal tegen beschadigingen waardoor er geen kortsluiting kan ontstaan. Daarnaast is de tule zowel IP67 als IP68 gecertificeerd en ook snel van één kant te monteren dankzij het klik-in principe. </p>

Doorvoertule beschermt kabels van ventilatieconvector

De tule beschermt de kabel optimaal tegen beschadigingen waardoor er geen kortsluiting kan ontstaan. Daarnaast is de tule zowel IP67 als IP68 gecertificeerd en ook snel van één kant te monteren dankzij het klik-in principe.

<p> </p>
<p><strong>Trekontlaster beschermt kabel in moderne verlichting</strong></p>
<p>De kabel van de LED-staanlamp wordt beschermt door een trekontlaster voor ronde kabel. De trekontlaster wordt voorgemonteerd en later met een "klik-in" montage bevestigd. De trekontlaster voorkomt het verdraaien van de kabel.</p>

Trekontlaster beschermt kabel in moderne verlichting

De kabel van de LED-staanlamp wordt beschermt door een trekontlaster voor ronde kabel. De trekontlaster wordt voorgemonteerd en later met een "klik-in" montage bevestigd. De trekontlaster voorkomt het verdraaien van de kabel.

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies