Crashtest: blindklinknagels in veilige verlichtingspaal

Als bedrijf moet je inzetten op innovatie om in de toekomst competitief te blijven, dat hebben ze bij Safety Product goed begrepen. De ZIPpole is een revolutionaire verlichtingspaal met een unieke functie. Door gebruik te maken van blindklinknagels in plaats van te lassen, wordt een stabiele en veilige structuur bereikt die een optimale schokabsorptie garandeert bij een aanrijding. Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk de video met de getuigenis van Carolien Willems, productontwikkelaar en mede-eigenaar van Safety Product.

 

Crashtest: popnagels zorgen voor veilige verlichtingspaal Crashtest: popnagels zorgen voor veilige verlichtingspaal https://i.vimeocdn.com/video/472016127-770f1643375a75cde56a4195b523b268e82d17496bb9d1d978690c29d02f49ac-d_100x75?r=pad PT2M10S 2014-04-18 De ZIPpole is een revolutionaire verlichtingspaal met een unieke functie. Door gebruik te maken van blindklinknagels in plaats van te lassen, wordt een stabiele en veilige structuur bekomen die een optimale schokabsorptie garandeert bij een aanrijding. Onze rol bij het ontwerpen van de ZIPpole: samen met Safety Product hebben we onderzocht welke sterktewaardes nodig zijn om ervoor te zorgen dat de popnagels bij impact één voor één los laten, zonder dat daarbij de stabiliteit in het gedrang komt. Download de CAD-files van deze blindklinknagel op https://www.beluma.be/blindklinknagels-praktijkvoorbeeld.html. No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA safety product,verlichtingspaal,klinkverbinding,klinken,kreukelpaal,zippole,klinknagel,popnagel,rivet,blindklinknagel,beluma


Onze rol bij het ontwerpen van de ZIPpole 
Samen met Safety Product hebben we onderzocht welke sterktewaardes nodig zijn om ervoor te zorgen dat bij impact de popnagels één voor één los laten, zonder dat daarbij de stabiliteit in het gedrang komt. In deze zoektocht zijn we uitgekomen bij de gesloten blindklinknagels rvs/rvs. Trillingsbestendige verbindingen en onverliesbare trekpenkop zijn kenmerken van deze rvs popnagel. Daarnaast zet hij radiaal uit: gas- en vloeistofdicht aan blinde zijde. 

Klik op de afbeelding voor productspecificaties, CAD Files of samples: