Trisert/Foamsert Flexi-arm gereedschap Trisert/Foamsert Flexi-arm gereedschap https://i.vimeocdn.com/video/690276831-97ec9e95e356550d21d29de5a8a0c704a81c57f1cd48a539ce37fb0f5ef7aa27-d_100x75?r=pad PT0M47S 2018-03-22 Meer over de Flexi-arm op: https://www.beluma.be/inpersschroefdraad/inserts-voor-kunststoffen/trisert-foamsert-flexi-arm.html Het aanbrengen van schroefdraad in kunststof is vaak een tijdrovende en daardoor dure bezigheid. De inserts met uitwendige draad,Triserts en Foamserts, en het Flexi-armsysteem kunnen de benodigde tijd aanzienlijk verkorten: - De Flexi-arm plaatst inserts in 3 seconden. Bovendien zijn de bevestigers symmetrisch, wat het aanbrengen op het gereedschap vereenvoudigt. - De Flexi-arm zorgt dat de insert bij elke beweging verticaal wordt ingebracht. De aandrijving slaat af bij een ingesteld koppel; dit zorgt voor een consistente plaatsing, zonder beschadigen van de schroefdraad. Vanwege de unieke, externe, snijdende schroefdraad worden Triserts en Foamserts toegepast in thermoplasten en thermoharders (zowel vezelversterkte als gevulde types), elastomeren en geschuimde kunststoffen. No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA mdf,elastomeren,thermoharders,thermoplasen,schroefdraad voor kunststof,tappex,inserts voor kunststof,beluma,trisert,flexi-arm,foamsert

Trisert/Foamsert Flexi-arm gereedschap

Het aanbrengen van schroefdraad in kunststof is vaak een tijdrovende en daardoor kostbare bezigheid. De inserts met uitwendige draad –Triserts en Foamserts– en het Flexi-arm systeem kunnen de benodigde tijd aanzienlijk verminderen. Dit systeem biedt u:

  • De Flexi-arm plaatst inserts in 3 seconden. Bovendien zijn de bevestigers symmetrisch, wat het aanbrengen op het gereedschap vereenvoudigt.
  • De Flexi-arm zorgt dat de insert bij elke beweging verticaal wordt ingebracht. De aandrijving slaat af bij een ingesteld koppel; dit zorgt voor een consistente plaatsing, zonder beschadigen van de schroefdraad.
  • Vanwege de unieke, externe, snijdende schroefdraad worden Triserts en Foamserts toegepast in thermoplasten en -harders (zowel vezelversterkte als gevulde types), elastomeren en geschuimde kunststoffen.