DHL lanceert elektrische pakketfiets voor bezorging in de binnensteden

DHL zorgt voor slimme en duurzame pakketbezorging 
Het vervoer van pakketten neemt sterk toe en vanwege de CO2-reductie in de binnensteden zocht DHL naar een milieuvriendelijk transportmiddel. Flevobike, bekend van het ontwerpen van ligfietsen, heeft voor DHL de Armadillo pakketfiets ontworpen die 125 kilo aan pakketten kan vervoeren.

High secure slam lock
DHL: "De containers van de Cubicycle zijn voorzien van een ‘high secure slam lock’ die ervoor zorgt dat de zendingen veilig opgeborgen zijn." Dit sluitsyteem bestaat uit de elektromechanische palsuiting EM-05 (hiernaast afgebeeld) met de afstandsbediening EA-R02 RF.  

Flevobike heeft voor de palsluiting met afstandsbediening gekozen omdat deze een laag energieverbruik heeft, gebruiksvriendelijk is en de pakketten veilig afsluit. De zonnepanelen op het dak van de container voorzien de gehele fiets, en dus ook de sluiting van stroom. Hiermee wordt de pakketpost groen, veilig en gebruiksvriendelijk bezorgd! 

André Vrielink eigenaar van Flevobike vertelt in onderstaande video de voordelen van dit sluitsysteem:  

Elektromechanische palsluiting verwerkt in DHL transportfiets Elektromechanische palsluiting verwerkt in DHL transportfiets https://i.vimeocdn.com/video/831106741-41afe58d0d41bfe1e3d118157c39218cbc148437c623fa62fc631a9f94b836f1-d_100x75?r=pad PT1M53S 2017-10-25 Lees de productinformatie van de palsluiting op: beluma.be/miniatuur-ekeeper-em05-palsluiting.html De elektromechanische palsluiting met afstandsbediening heeft een laag energieverbruik en is gebruiksvriendelijk. De palsluiting is ingezet voor het veilig afsluiten van de transportbak. Zonnepanelen op het dak voorzien de fiets en dus ook de sluiting van stroom. No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA afstandsbediening,palsluiting,dhl,transportfiets,elektromechanische palsluiting,sluiting,beluma,palsluitingen,sluitingen

Wilt u meer weten over de DHL - containerfiets? Lees hier meer informatie

Nieuwsgierig geworden?
Klik hieronder voor de uitgebreide productinformatie van de elektromechanische palsluiting en de afstandsbediening, of lees meer over het sluitsysteem als totaaloplossing.