Revolutionaire verlichtingspaal geassembleerd met klinknagels

Als Belgisch bedrijf moet je inzetten op innovatie om in de toekomst competitief te blijven. Dat hebben ze bij Safety Product goed begrepen.

regel
De ZIPpole is een revolutionaire verlichtingspaal met een unieke functie. Door gebruik te maken van blindklinknagels in plaats van te lassen, wordt een stabiele en veilige structuur bekomen die een optimale schokabsorptie garandeert bij een aanrijding. Bekijk de video met de getuigenis van Carolien Willems, productontwikkelaar en mede-eigenaar van Safety Product.
regel

Onze rol bij het ontwerpen van de ZIPpole
Samen met producent Safety Product hebben we onderzocht welke sterktewaardes nodig waren om de popnagels bij impact één voor één te laten lossen, zonder dat de stabiliteit en rigiditeit van de paal in het gedrang komt.
regel

Klik hier voor meer productinformatie.
regel

Crashtest: popnagels zorgen voor veilige verlichtingspaal Crashtest: popnagels zorgen voor veilige verlichtingspaal https://i.vimeocdn.com/video/472016127-770f1643375a75cde56a4195b523b268e82d17496bb9d1d978690c29d02f49ac-d_100x75?r=pad PT2M10S 2014-04-18 De ZIPpole is een revolutionaire verlichtingspaal met een unieke functie. Door gebruik te maken van blindklinknagels in plaats van te lassen, wordt een stabiele en veilige structuur bekomen die een optimale schokabsorptie garandeert bij een aanrijding. Onze rol bij het ontwerpen van de ZIPpole: samen met Safety Product hebben we onderzocht welke sterktewaardes nodig zijn om ervoor te zorgen dat de popnagels bij impact één voor één los laten, zonder dat daarbij de stabiliteit in het gedrang komt. Download de CAD-files van deze blindklinknagel op https://www.beluma.be/blindklinknagels-praktijkvoorbeeld.html. No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA safety product,verlichtingspaal,klinkverbinding,klinken,kreukelpaal,zippole,klinknagel,popnagel,rivet,blindklinknagel,beluma