Vlakke schuifsluiting: compact design van uw product of machine. Bekijk de video >>

De vlakke schuifsluiting is een multifunctionele sluiting met veel voordelen:


Hoog gebruiksgemak

Door de deur of het paneel dicht te drukken valt de vlakke schuifsluiting in het slot. Deze handeling is intuïtief en verhoogt het gebruiksgemak. De sluiting is te openen door met de hand opzij te schuiven, ook met handschoenen aan. Het veermechanisme zorgt ervoor dat de sluiting automatisch terugveert in de vergrendelde positie.

 

Veilig

Kleding kan achter machines en apparaten met uitstekende onderdelen blijven haken. Sluitingen die vlak worden ingebouwd zorgen ervoor dat ongelukken tot een minimum beperkt blijven. Daarnaast kan de vlakke schuifsluiting uitgevoerd worden met slot, om de toegang aan onbevoegden te ontzeggen. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld medische apparatuur.

 

Compact

In het geval van serverkasten wordt de vlakke schuifsluiting ingezet voor het afsluiten van het servicepaneel. Omdat de schuifsluiting vlak is weggewerkt in het paneel, kunnen de kasten strak naast elkaar geplaatst worden. Dit bespaart enorm veel ruimte in de serverruimte.

 

Corrosiebestendig en brandveilig

De vlakke schuifsluiting is uitgevoerd in ABS kunststof en heeft een RVS veer, beiden bestand tegen corrosie. Daarnaast voldoet de schuifsluiting aan de brandveiligheidsnorm UL94 met de classificaties HB of V0, en is dus geschikt voor (consumenten-) elektronica.

 

Snel te assembleren zonder gereedschap

De vlakke schuifsluiting wordt gemonteerd in een rechthoekig gat, wat met een lasersnijder eenvoudig te maken is. De montage wordt gedaan door simpelweg de kunststof sluiting met de hand in dit gat te drukken. Er is geen gereedschap nodig!

Bekijk de video van de schuifsluiting in inductieverwarmer van lagers:

Snel monteerbare schuifsluiting Snel monteerbare schuifsluiting https://i.vimeocdn.com/video/680727169-c8f9c6460a00047c9fa30286e8e69d2e701b1e668356cf11df60d3fa27f3f74d-d_100x75?r=pad PT0M44S 2018-02-01 Download uw CAD Files en klik op: https://www.beluma.be/sluitingen/inbouwsluitingen/schuifsluiting-vlak-a3.html De schuifsluiting is snel te monteren en corrosiebestendig. De sluiting is geschikt voor het sluiten van kasten of het vastzetten van uitneembare filters in bijvoorbeeld ventilatiesystemen. De schuifsluiting is heel gebruiksvriendelijk en heeft een ergonomische vorm. No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA corrosiebestendig,inbouwsluiting,vlakke sluiting,klik-in,schuifsluitingen,sluitingen,snel monteerbaar,beluma


Gerelateerde producten