Verborgen pinsluiting in onderhoudsluik van ventilatie-unit

Onderhoudsluiken boven je hoofd openen en sluiten mét behoud van een strak design? Dat kan met de verborgen pinsluiting.


Strak design, maar niet ten koste van onderhoudsgemak
Omdat de ventilatie-unit in het zicht aan het plafond hangt, is een strakke vormgeving belangrijk. Handgrepen en sluitingen aan de buitenzijde van het onderhoudspaneel zijn daarom geen optie. Om het paneel toch snel en gemakkelijk toegankelijk te maken, is er gekozen voor de verborgen pinsluiting met een push-to-close en push-to-open functionaliteit. In combinatie met verborgen scharnieren is de ventilatie-unit aan de buitenkant helemaal vlak.


Montage: snel en gemakkelijk
  • De verborgen pinsluiting is eenvoudig te installeren, 
  • De beweegbare ontvanger vangt speling als gevolg van onnauwkeurig uitgelijnde scharnieren op,
  • Gereedschap is overbodig: door te drukken op het paneel wordt het geopend en gesloten. 

Optimale serviceability met pinsluitingen Optimale serviceability met pinsluitingen https://i.vimeocdn.com/video/680298987-a66d6c83deaf5802916f8b2b008bc762f5513a0d7f7cc2526c7a000f3bb3f0e8-d_100x75?r=pad PT1M51S 2018-01-30 Klik voor meer informatie over pinsluitingen: https://www.beluma.be/sluitingen/verborgen-sluitingen/verborgen-pinsluiting-a4.html Het toepassen van pinsluitingen in een serviceluik maakt het mogelijk om het paneel met een drukbeweging van de hand te openen en te sluiten. Ideaal voor onderhoud aan apparaten die aan het plafond worden gemonteerd en wanneer gebruik van los gereedschap niet veilig is. No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA paneelsluiting,sluiting,onderhoudsvriendelijk,serviceability,montage aan het plafond,push to open,druksluiting,pinsluitingen,beluma,pinsluiting


Ga door naar productspecificaties en CAD-files: