Nieuwe aluminium veerscharnieren beschikbaar

Het assortiment aluminium veerscharnieren is uitgebreid met nieuwe formaten en verschillende open- en sluitkrachten.


Dat betekent meer toepassingsmogelijkheden: van de kleinste afdekklepjes voor bedieningspanelen tot metalen deuren van grote constructies. Het aluminium scharnier is bestand tegen corrosie en heeft ook een aantrekkelijk design. Hieronder ziet u twee voorbeelden uit de praktijk.

 

 

Vuilnisbak met zelfsluitend deksel
Om het deksel van een afvalbak zelfsluitend te maken, zochten ontwerpers naar een betrouwbaar en duurzaam scharnier dat weinig ruimte in beslag neemt. Dankzij het veerscharnier met verborgen veermechanisme, wordt het deksel altijd dichtgedrukt.
 

Veerschanier in vuilnisbak Veerschanier in vuilnisbak https://i.vimeocdn.com/video/494578949-2cdd7fb2b71f6bfbf3b65ba1e4e724972f1b849dd7c5c1336285b172d62a4bbf-d_100x75?r=pad PT0M51S 2014-10-29 De klep van deze vuilnisbak gaat vanzelf dicht dankzij een aluminium veerscharnier. Het scharnier is corrosiebestendig, en leverbaar met zowel sluit- als openingsveer. Daarnaast heeft dit veerscharnier een aantrekkelijk ontwerp met onzichtbaar veermechanisme. Veerscharnieren hebben veel toepassingsmogelijkheden en functies. Hierdoor zijn ze geschikt voor het automatisch openen of sluiten van zowel lichte kleppen als van zware machinedeuren. Bekijk de productspecificaties van het veerscharnier en download een CAD-file op: http://www.beluma.be/scharnieren/veerscharnieren/veerscharnier-aluminium.html. No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA aluminium scharnier,veerscharnieren,scharnieren,corrosiebestendig scharnier,scharnier in vuilnisbak,scharnier met veer,zelfsluitend,veerscharnier,scharnier,belumaMobiele toiletten met zelfsluitende deuren
Door het grote aanbod aan openluchtfestivals is er veel vraag naar mobiele toiletten en douches. De deuren van deze units zijn voorzien van aluminium veerscharnieren, waardoor de deuren niet open blijven staan maar altijd automatisch sluiten. Het scharnier roest niet en draagt bij aan het design van het eindproduct.
 

mobiele toiletten

 


Aluminium veerscharnieren: klik op de afbeelding voor productinformatie en CAD-files