VIDEO: Verleng de levensduur met de trillingsbestendige en afstandbedienbare R4 sluiting

Door trillingen en schokbelasting worden onderdelen zwaar op de proef gesteld. Trillingsbestendige sluitingen verlengen de levensduur en verhogen de kwaliteit.

De afstandbedienbare sluiting (R4-10) met geïntegreerde stootrubber reduceert trilling en schokbelasting tot een minimum. Daarnaast zijn er nog meer voordelen:

  • Betrouwbaar functioneren bij zware belasting
  • Ontgrendeling door verschillende bedieners via kabels of stangen
  • Uitbreiding tot een multi-point sluitsysteem mogelijk
  • Met de verborgen montage bijdragen tot een vandalismebestendig en strak design

Bekijk de video >>

Afstandbedienbare kliksluitingen Afstandbedienbare kliksluitingen https://i.vimeocdn.com/video/907850881_100x75.jpg?r=pad PT1M10S 2020-06-11 Afstandbedienbare kliksluitingen zijn ideaal voor het op afstand openen en sluiten van deuren en panelen. De sluiting kan tot 360kg betrouwbaar vergrendelen en vanaf 1 of 2 punten op afstand bediend worden. De vrijgavekabels zijn d.m.v. het klik-in systeem snel en eenvoudig te monteren. Het geïntegreerde stootrubber zorgt ervoor dat trillingen en geluid worden geminimaliseerd. Daarnaast draagt de verborgen montage bij aan en modern en vandalismebestendig design. Bekijk de productspecificaties van de afstandbedienbare sluitingen op: https://www.beluma.be/sluitingen/afstandbedienbare-sluitingen/r4-kliksluiting.html No Beluma NV/SA 2020 Beluma NV/SA

Klik op onderstaande producten voor CAD-files, monsters en specifieke productinformatie: