Onze bereikbaarheid en leveringen niet beïnvloed door het coronavirus

Hoe gaan wij om met het coronavirus?

Onze hoogste prioriteit is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en de samenleving om ons heen. Er zijn maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te minimaliseren en wij volgen de richtlijnen vanuit de FOD Volksgezondheid. Ons managementteam volgt dagelijks de laatste ontwikkelingen en treft daar waar nodig direct aanvullende maatregelen.

Bereikbaarheid
Om de persoonlijke contacten zo laag mogelijk te houden, werkt het merendeel van onze medewerkers vanuit huis en vinden de contacten van onze technische accountmanagers met klanten hoofdzakelijk nog plaats via telefoon en met behulp van audiovisuele systemen. Op deze manier zijn en blijven wij voor u bereikbaar.

Leveringen
De leveringen van goederen aan klanten is op dit moment zoals u van ons gewend bent. Wij beschikken over voldoende voorraden en hebben meerdere magazijnen, die niet in onderling (fysiek) contact met elkaar staan. Praktisch al onze leveranciers beschikken over meerdere productielocaties wereldwijd en tot op heden zien wij nog geen problemen ten aanzien van leveringen. Uiteraard is dit alles afhankelijk van de dagelijkse ontwikkelingen, die wij nauwlettend volgen.

Zoals vermeld, zijn wij telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om online een afspraak voor u in te plannen met één van onze technische accountmanagers.