Waterdichte sluiting in broedmachine: de vele voordelen voor Petersime. Bekijk de video.

Om de technische console van de broedmachine waterdicht af te sluiten, gebruikt de fabrikant een sluiting met aantrekkende werking en instelbare grip. Bekijk de video met de uitleg van Bilal Oualhadj, field application engineer bij Petersime.


Sluiting met aantrekkende werking in broedmachine Sluiting met aantrekkende werking in broedmachine https://i.vimeocdn.com/video/613566539-ab452bd7dc872ae445f6dd58c2c3f3943e0d4670d52c0539234789074423e215-d_100x75?r=pad PT1M38S 2016-11-07 De sluiting met aantrekkende werking zorgt ervoor dat het dienstluik van deze broedmachine stofvrij en waterdicht afgesloten wordt. De sluiting is eenvoudig te monteren en af te stellen, en is dankzij de grote griprange geschikt voor vele pakketdiktes. Bekijk de productspecificaties van sluitingen met aantrekkende werking op: https://www.beluma.be/sluitingen/draaigrendelsluitingen-met-aantrekkende-werking.html No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA broedmachine,petersime,palsluiting,southco,sluitingen,E3,beluma,draaigrendelsluiting


Automatisch aangestuurde broedmachine

De broedmachine bestaat uit twee grote broedkamers, gescheiden door een technische console die de elektronica en de perslucht bevat. De elektronica stuurt de ventilators aan, en regelt automatisch de temperatuur en de luchtvochtigheid in de broedmachine.

Technische console waterdicht afsluiten
Bilal Oualhadj, field application engineer bij Petersime: "De broedkamers worden na elke cyclus gereinigd met een hogedrukreiniger. De technische console moet dus waterdicht afgesloten worden om de kwetsbare elektronica te beschermen. De sluiting met aantrekkende werking en instelbare grip bleek hiervoor het meest geschikt: de sluiting duwt het paneel in de dichting en voorkomt zo dat er water binnensijpelt."
 

  • eenvoudig te monteren en af te stellen
  • grote griprange voor vele pakketdiktes
  • de pal wordt 6,4 mm aangetrokken en sluit stofvrij en waterdicht af
Logistieke pluspunten
De sluiting met aantrekkende werking en instelbare grip (E3) is een courant artikel waarvan de standaard afmetingen uit voorraad leverbaar zijn. De grote griprange en de verschillende kopvormen maken dat Petersime deze sluiting kan gebruiken voor verschillende types broedmachines met deuren waarvan de paneeldikte varieert. Dat betekent minder verschillende voorraadartikels. 

Het Belgische Petersime is wereldwijd marktleider op het gebied van broedmachines voor de pluimvee-industrie: www.petersime.com. 

Sluiting aantrekkende werking (E3) in broedmachine

Productspecificaties en CAD-files
Klik op de afbeelding voor types, afmetingen en online CAD-files van de sluiting met aantrekkende werking.