High torque blindklinkmoeren in laminaatkunststof

Omdat high torque blindklinkmoeren een groot klinkbereik hebben, zijn ze heel geschikt voor het plaatsen van schroefdraad in laminaatkunststoffen met variërende dikte.


SPINWALL™ technologie
Bij het installeren van de high torque blindklinkmoer zet eerst het geribbelde gedeelte radiaal uit en bijten de tanden in het plaatmateriaal. Vervolgens wordt een felsrand gevormd. Resultaat: een heel hoog doordraaimoment en een grote trillingsbestendigheid, ook in laminaatkunststof.

De voordelen:

  • één blindklinkmoer volstaat voor alle plaatdiktes dankzij het grote klinkbereik
  • de blindklinkmoer draait niet mee dankzij de gatvullende werking
  • met onze koppelgestuurde gereedschappen installeert u de blindklinkmoeren snel en gemakkelijk en behoort slag instellen tot het verleden.


Bekijk de video voor de voordelen van high torque blindklinkmoeren:


High torque blindklinkmoeren High torque blindklinkmoeren https://i.vimeocdn.com/video/564406267_100x75.jpg?r=pad PT2M2S 2014-04-18 De High torque blindklinkmoer draait niet mee dankzij de gatvullende werking en door het grote klinkbereik volstaat één blindklinkmoer voor alle plaatdiktes. Daarnaast heeft u altijd een correcte plaatsing met kracht- of koppelgestuurd gereedschap. Geschikt voor ronde buizen en toepassingen in kunststof. Bekijk de productspecificaties van de High torque blindklinkmoeren op: https://www.beluma.be/voordelen-high-torque.html. No Beluma NV/SA 2020 Beluma NV/SA beluma,blindklinkmoeren,high torque,avk,groot klinkbereik,high torque blindklinkmoeren