Een roestvrije verbinding met RVS blindklinknagels >>

Kies uit ons uitgebreid gamma blindklinknagels van RVS 300 & RVS 316 en ga elke uitdaging aan!


rvs klinknagels

Roestvaststaal wordt heel vaak gebruikt in de maakindustrie. Bijvoorbeeld in voertuigen, grootkeukens, medische apparaten of in machines voor de chemische en de voedingsindustrie. Afhankelijk van de omgevingsfactoren wordt een keuze gemaakt tussen RVS 300 en RVS 316.

Enkel RVS 316 is geschikt voor zeer corrosieve milieus
Door de toevoeging van molybdeen is RVS 316 bestand tegen putcorrosie in zouthoudende milieus. Daarom past men RVS 316 toe aan de kust, op schepen, in leidingen, warmtewisselaars, cv-ketels en buitentoepassingen. Ook in de voedingsindustrie wordt het gebruik van RVS 316 opgelegd om aan de voedselveiligheidnormen te voldoen.

Wij zetten twee succesvolle types blindklinknagels van roestvast staal voor u op een rij.

1. De TVD popnagel: voor een sterke en waterdichte verbinding in dunne plaat

De TVD popnagel in RVS 300 is een veelzijdige gesloten nagel met een grote sluitkop die zorgt voor een zeer sterke verbinding, ook in zachte plaatmaterialen. De gesloten nagelhuls is waterdicht en voorkomt corrosie als gevolg van reiniging. Daarom wordt de nagel vaak gebruikt in medische toepassingen en in voertuigen.


Blindklinknagels gesloten met grote sluitkop Blindklinknagels gesloten met grote sluitkop https://i.vimeocdn.com/video/883385355_100x75.jpg?r=pad PT0M51S 2018-01-08 Download de CAD Files van dit product op: beluma.be/blindklinknagels-en-klinkbouten/popnagels-gesloten/popnagel-gesloten-grote-sluitkop.html Deze blindklinknagel is volledig van roestvaststaal: corrosiebestendig en hoge sterkte. Door radiale uitzetting heeft de nagel een goede gatvulling. Deze blindklinknagel heeft een grote sluitkop wat resulteert in een hoge uittreksterkte, ook in dunne plaat. Daarnaast heeft de popnagel een onverliesbare trekpenkop. No Beluma NV/SA 2020 Beluma NV/SA gesloten klinknagels,gesloten popnagels,popnagels,beluma,trillingsbestendig,luchtdicht,grote sluitkop,vloeistofdicht,blindklinknagels,hoge uittreksterkte,voor dunne plaat,onverliesbare trekpen,RVS popnagel,corrosiebestendig


2. De M-lok blindklinknagel: supersterk en één nagel volstaat voor bijna alle plaatdiktes 

De M-Lok is verkrijgbaar in RVS 300 en 316 en is het perfecte alternatief voor lassen en bout-moerverbindingen. De nagelhuls zet radiaal uit en vult het montagegat volledig. Dit resulteert in een zeer stijve, vormgesloten verbinding met een extreem hoge vermoeiingssterkte. De M-lok heeft ook een groot klinkbereik waardoor één nagel volstaat voor bijna alle toepassingen. 

Blindklinknagels voor zware belasting - M-lok Blindklinknagels voor zware belasting - M-lok https://i.vimeocdn.com/video/613802189_100x75.jpg?r=pad PT1M6S 2016-03-07 De M-Lok is een zeer betrouwbare en veel toegepaste structurele popnagel. De popnagels zorgen voor een uitstekende klemming van het werkstuk en zijn trillingsbestendig door een unieke 360° borging van de vlak afbrekende trekpen. Daarnaast zijn de nagels waterdicht en toepasbaar in ruime gaten, door radiale uitzetting. De M-Lok is beschikbaar in aluminium, staal en roestvaststaal en met een platbolkop of met 100° platverzonken kop. Download de CAD Files op de M-Lok blindklinknagel op: beluma.be/blindklinknagels-en-klinkbouten/popnagel-zwarebelasting-gatvullend.html No Beluma NV/SA 2020 Beluma NV/SA blindklinknagel,mlok,rivet,klinknagel,beluma,m-lok,popnagel


Vraag ons advies!
Hebt u een uitdagende toepassing? Onze technische adviseurs helpen u graag met het plaatsen en testen van de juiste blindklinknagel.

Ga door naar productspecificaties en download CAD Files of vraag monsters aan: