Creatieve oplossingen met inpersbevestigers

Het combineren van verschillende materialen komt steeds vaker voor, ondermeer door het zoeken naar gewichtsreductie of door speciale designvereisten. Deze trend heeft een invloed op de montage.

Daardoor is er een grote behoefte aan creatieve oplossingen met inpersbevestigers, maar dat vergt meer expertise, onderzoek en testen.

Grondige analyse via labo prototyping
In samenwerking met onze fabrikant van inpersbevestigers bieden wij u de mogelijkheid uw toepassing te analyseren. Via labo prototyping wordt dan gezocht naar creatieve, efficiënte en zuinige manieren om de verschillende materialen te verbinden. Vaak worden de inpersbevestigers aangepast om verschillende functies te kunnen vervullen.


Nieuwe inpersdraadeinden (studs) voor elektrische voertuigen
Voor fabrikanten van elektrische voertuigen heeft elke verbetering een enorme impact. Dankzij labo prototyping werden gewone inpersdraadeinden in de powertransmissie van elektrische voertuigen vervangen door fosfor-brons draadeinden met een betere geleiding.

e-vehicle


Vraag technisch advies
Laat ons u helpen een geschikte inpersbevestiger te selecteren voor uw toepassing. U kan kiezen voor een grondige analyse via labo prototyping, of voor het bezoek van een technisch adviseur. 
Werkt u geregeld met kunststoffen en composieten? Dan zijn deze artikels interessant voor u: