Oplossingen voor fabrikanten van kachels en inbouwhaarden

Luchtdichtheid, hittebestendigheid, veiligheid, design en gebruiksgemak. Dat zijn de aspecten waarvan u wakker ligt bij het kiezen van componenten voor uw kachels en inbouwhaarden. Maar er is meer.


Sneller assembleren met behoud van kwaliteit
Deze fabrikant had in het verleden de keuze gemaakt om het frame van zijn verpakkingsmachine te lassen. Het lasproces vormde echter steeds vaker een bottleneck. We hebben het productieproces geanalyseerd via een 'design for assembly' en daaruit bleek dat het klinken van het machineframe enorme voordelen bood. Het resultaat: betere werkomstandigheden, geen nabewerkingen, en een totale productietijd die is verkort van 6 uur lassen naar 20 minuten klinken. Dat levert een kostenbesparing van 40% op het frame.

Wat als u 40% zou kunnen besparen? 


Van 6 uur lassen naar 20 minuten klinken dankzij blindklinknagels Van 6 uur lassen naar 20 minuten klinken dankzij blindklinknagels https://i.vimeocdn.com/video/502138377-60a6d9c26fc10fb4678563b6de288c1886d08a659eed4ef40fa8c7c28a1c5b0d-d_100x75?r=pad PT2M6S 2015-01-05 Door de frames te klinken in plaats van te lassen heeft de klant de productietijd terug kunnen brengen van 6 uur naar nog geen 20 minuten, met als resultaat een kostenbesparing van 40% op het frame. Het grote voordeel van de gebruikte M-lok blindklinknagel is de gatvullende werking van de nagelhuls. Er kunnen ruime montagegaten worden toegepast voor een snelle assemblage. Door de gatvulling van de structurele blindklinknagels ontstaat een zeer nauwkeurige en stijve constructie. Bekijk de specificaties en online CAD-files van de M-lok blindklinknagel op: https://www.beluma.be/blindklinknagels-en-klinkbouten/popnagel-zwarebelasting-gatvullend/blindklinknagels-vacuumverpakkingsmachine.html. No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA blindklinknagels,blindklinknagel,snel assembleren,lean manufacturing,doorlooptijd verkorten,henkovac,lassen,klinken,popnagel,klinknagel,rivet,beluma
 

Laat ons samen bekijken of uw kachels en inbouwhaarden efficiënter geassembleerd kunnen worden. Onze sales engineers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kan ons bereiken op info@beluma.com.

Op bezoek bij Dovre en bij Stûv
Dovre en Stûv getuigen hoe onze mechanische componenten het design en de functionaliteit van hun ontwerp versterken:

  • Hittebestendige geleiders in schuifraam zorgen voor extra functie

    Mathieu Cantaert, Marketing Manager bij Stûv, fabrikant van inbouwhaarden, hout- en pelletkachels: “De Stûv 21 is één van onze hardlopers dankzij zijn veelzijdigheid. Als inbouwhaard voldoet hij aan de strengste normen en behaalt hij hoge rendementswaarden. Dankzij een systeem van geleiders schuift de ruit open en kan hij ook als open haard dienen."

  • Een veilige en betrouwbare sluiting die de kachel luchtdicht afsluit

    Yvan Van Gucht, R&D Manager bij Dovre: “Voor de Sense waren we op zoek naar componenten die een gevoel van degelijkheid oproepen, en die passen in een vrij modern design. We wilden ook graag een sluitsysteem waarbij je de deur gewoon kan dichtslaan. Met de R4-kliksluiting werd dit mogelijk.”