Bagageluik gaat volautomatisch open met 1 druk op de knop

Het bagageluik van deze camper kan je, net zoals de huidige autokoffers, vanop afstand bedienen: het luik ontgrendelt en opent automatisch in één vloeiende beweging.


Design, comfort en kwaliteit
De eis van Morelo: een strak design waarbij het bagageluik volledig geïntegreerd is in de zijwand. Geen zichtbare scharnieren of handgrepen die het ontwerp ontsieren. En met één druk op de knop kan je je bagage beginnen inladen. Handig als je je handen vol hebt. Maar ook een functionaliteit waarmee je een gevoel van kwaliteit en exclusiviteit creëert, passend voor een high-end camper. Aan alle eisen wordt voldaan door elektromechanische sluitingen, verborgen scharnieren en gasveren slim te combineren.


camper

Automatisch ontgrendelen en openen

Bij het ontwikkelen van een nieuwe high-end camper, wilde de Duitse camperproducent Morelo de nadruk leggen op een strak design en een zo groot mogelijk comfort voor de gebruiker. De bagagepanelen zijn daarom volledig vlak gemonteerd, en gaan automatisch open wanneer je ze vanop afstand ontgrendelt. Om deze automatische beweging te bekomen worden twee elementen gecombineerd:

  • een elektromechanische sluiting met afstandsbediening
    De elektromechanische sluiting heeft een sterk en robuust mechanisme, maar toch een lichte bediening. De sluiting is trillingsbestendig en bestand tegen corrosie, waardoor hij vaak toegepast wordt in landbouwmachines en andere speciale voertuigen. De sluiting wordt elektronisch aangestuurd en kan vanop afstand bediend worden: door een knop die elders gemonteerd wordt in de camper en door een kabel verbonden is met de sluiting, of door een draadloze, RF-gestuurde afstandsbediening.

  • een Lift-O-Mat gasveer die het luik automatisch openduwt en ook veilig openhoudt. 
    De gasveer is gekoppeld aan verborgen scharnieren die specifiek voor deze toepassing ontwikkeld werden. De kracht en de bevestigingspunten van de gasveer zijn met zorg berekend om een vloeiende beweging te bekomen. Deze gasveer is ook te verkrijgen met een demping op het einde van de beweging.

camper

Klik op de afbeelding voor de productspecificaties of download de cad-files