Efficiƫnte inrichting van urgentievoertuigen met ladegeleiders

AB Technics is gespecialiseerd in het ombouwen van prioritaire voertuigen en bedrijfswagens.

Sales Manager Hans Vanaerschot staat voor kwaliteit: "Door het gebruik van zorgvuldig uitgekozen, hoogwaardige materialen en leveranciers, garanderen wij een perfecte afwerking".

Koffer met robuust, uitschuifbaar platform

In een urgentievoertuig moet het materiaal dat in de koffer staat snel en gemakkelijk te bereiken zijn. Hoe ordelijker en toegankelijker, hoe beter. Daarom wordt de koffer vaak voorzien van een uitschuifbaar platform met verschillende compartimenten, of van verschillende uitschuifbare lades. Het platform en de lades moeten heel robuust zijn en mogen niet vanzelf dichtschuiven. Daarvoor zorgt de 9301 ladegeleider, met een maximale belasting van 227 kg, in combinatie met de handgreep met meerpuntsluiting voor de vergrendeling in open en gesloten stand.

telescoopgeleider-in-urgentievoertuig


Bezoek AB Technics op www.abtechnics.be

Maatwerk vereist wendbaarheid en efficiëntie
De noden van de klant zijn bij elk voertuig anders, wat betekent dat de meeste onderdelen niet op voorraad gehouden worden. Om telkens een oplossing op maat te kunnen bieden, rekent AB Technics op leveranciers die hen de nodige technische en logistieke ondersteuning kunnen bieden. Zoals bij het selecteren van ladegeleiders die aan alle technische specificaties voldoen, en daarbij specials te vermijden zodat de timing niet in het gedrang komt. "Deze ondersteuning, samen met hun correcte service en standvastige kwaliteit, maakt dat wij voor Beluma kiezen. Zo kunnen we onze klanten, elke keer opnieuw, een perfect aangepaste en duurzame oplossing bieden."

telescoopgeleider-in-urgentievoertuig2


Ga door naar productinformatie en CAD-Files of bekijk de video over de handgreep met meerpuntsluiting: