Maak je machine of apparaat onderhoudsvriendelijk met deze ladegeleiders

Ladegeleiders met uitneembaar binnendeel leveren een aantal praktische voordelen op, zowel tijdens het montageproces als nadien, bij onderhoud aan de machine of het apparaat.


Heel toegankelijke ticketprinter in incheckautomaat

Telescoopgeleiders zijn gemakkelijk te monteren in metalen behuizingen, zoals bij deze incheckautomaat van een luchtvaartmaatschappij.

ladegeleider in ticketprinter

Het binnendeel van de telescoopgeleider kan losgekoppeld worden, met volgende praktische voordelen:

  • eenvoudige montage van de geleider: je kan één deel bevestigen aan de behuizing en het andere deel aan het platform met de printer.
  • meer flexibiliteit tijdens het assemblageproces: de twee onderdelen hoeven niet in dezelfde ruimte of op hetzelfde moment geassembleerd te worden. De kwetsbare printer kan bijvoorbeeld aan het einde van het assemblageproces in het frame gepast worden.
  • groter onderhoudgemak van het apparaat: een optimale toegankelijkheid tijdens onderhoud en reparaties. Bij ingrijpende storingen kan de hele ticketprinter snel verwijderd en vervangen worden.


In deze video wordt gedemonstreerd hoe eenvoudig de ladegeleider ontkoppeld wordt.


Telescoopgeleiders binnendeel uitneembaar Telescoopgeleiders binnendeel uitneembaar https://i.vimeocdn.com/video/472356968-f842ac8f8b0b16ab2c80aff830f5b1ad8d682e5d3451065df7efe959b3603058-d_100x75?r=pad PT0M45S 2014-04-22 Deze ladegeleider is ideaal voor onderhoud: door de vergrendeling op te heffen kan de lade volledig losgekoppeld worden. Het binnen- en buitendeel van de ladegeleider zijn afzonderlijk te monteren. Bekijk de specificaties van deze telescoopgeleider met weerstand tegen openen op: https://www.beluma.be/telescoopgeleiders.html?specifieke-functies=207. No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA accuride,weerstand tegen openen,schuifgeleider,ladegeleider,telescoopgeleider,geleiders,beluma


Ga door naar de telescoopgeleiders met uitneembaar binnendeel en filter op materiaal of afmetingen