Klinksystemen voor zware constructies

De grote assen in fermenters van biogasinstallaties worden nu geklonken in plaats van gelast. Dat levert een tijdsbesparing op van 10 werkdagen.

regel

Klinkbouten in biomassacentrale Klinkbouten in biomassacentrale https://i.vimeocdn.com/video/472016560_100x75.jpg?r=pad PT2M18S 2014-04-18 Aan de mechanische sterkte en betrouwbaarheid van verbindingen in een biomassacentrale worden extreme eisen gesteld. Onze klinkbouten voldoen aan deze eisen en bieden vele voordelen: de klinkbouten bieden een extreem trillingsbestendige verbinding bij dynamische belasting. Daarnaast hebben de klinkbouten een eenvoudige visuele inspectie op correcte installatie en zijn ze DIBT goedgekeurd. Bekijk de productspecifiacties van de klinkbout op: https://www.beluma.be/klinkbouten-praktijkvoorbeeld.html. No Beluma NV/SA 2020 Beluma NV/SA beluma,klinkbouten,bobtail klinkbout,staalconstructie,modulaire constructie,klinken,klinken op de werf,acico,trillingsbestendig,dynamische belasting,DIBt

regel
Maak net als onze klant Acico gebruik van onze technische kennis om competitief te blijven.

regel

M-lok klinknagel:
een spelingsvrije verbinding
 
BOM klinknagel:
gegarandeerde klemkracht
 
Bobtail klinkbout:
een onderhoudsvrije verbinding
 
m-lok bom bobtail
Voor verschillende pakketdiktes. Multigrip klinknagel die radiaal uitzet: zeer trillingsbestendig en groot klinkbereik. Voor extreme belasting. Hoge voorspanning en hoge uittreksterkte. Vloeistofdicht dankzij rondlopende borggroeven.  Voor grote diameters, sterkteklasse 10.9. Een snelle en stille manier om modulaire staalconstructies op de werf te assembleren.