Heyman TorqueFox: Het accugereedschap voor blindklinkmoeren en -draadeinden bij uitstek. Bekijk de video >>

De Heyman TorqueFox is het eerste volledig elektronisch geregelde accugereedschap voor het installeren van High torque blindklinkmoeren en -draadeinden met procesbewaking! Ideaal op plaatsen waar geen perslucht is of waar luchtslangen hinderlijk zijn.

Alleen maar voordelen:

  • Koppelgestuurde montage, onafhankelijk van de plaatdikte en het soort materiaal
  • Elektronische procescontrole waarborgt een correcte installatie
  • Automatische teller voor controle van het aantal blindklinkmoeren en –draadeinden per werkstuk
  • Standaard binnenzeskantbouten (DIN912, 12.9 binnenzeskantbouten)

Perfecte ergonomie en licht
De nieuwe Heyman TorqueFox heeft een perfecte ergonomie en een gewicht van slechts 1,6 kg. Het is het meest compacte accugereedschap in de markt voor het plaatsen van High torque bindklinkmoeren en -draadeinden! 

Bekijk onderstaande video om de Heyman TorqueFox in actie te zien:

 

Accugereedschap voor High torque blindklinkmoeren - TorqueFox Accugereedschap voor High torque blindklinkmoeren - TorqueFox https://i.vimeocdn.com/video/854974582_100x75.jpg?r=pad PT1M51S 2020-02-10 De TorqueFox is een accugereedschap voor het installeren van blindklinkmoeren en blindklinkdraadeinden. Ideaal op plaatsen waar geen perslucht is of waar luchtslangen hinderlijk zijn. Dit accugereedschap heeft een perfecte ergonomie en is licht in gewicht (1,6 kg). Daarnaast is het gereedschap koppelgestuurd en niet afhankelijk van plaatdikte. De elektronische procescontrole waarborgt een correcte installatie. Bekijk de handleiding op: https://www.beluma.be/gereedschap-machines-en-service/gereedschap-voor-blindklinkmoeren/torquefox-koppelgestuurd-accugereedschap-high-torque.html No Beluma NV/SA 2020 Beluma NV/SA gereedschap,tooling,beluma,gereedschap voor blindklinkmoere,gereedschap voor blindklinkdraad,accugereedschap,blindklinkmoeren zetten,blindklinkdraadeinden zetten

    

 

Of contacteer ons rechtstreeks op het nummer +32 (0) 53 60 63 70 of via info@beluma.com.