Inpersmachines: bekijk de video en vraag een demo aan

Het inpersproces wordt door producenten gezien als één van de belangrijkste oorzaken van afkeur. Ontdek de oplossingen die onze inpersmachines hiervoor bieden.


Pemserter 2000 - Automatische inpersmachine Pemserter 2000 - Automatische inpersmachine https://i.vimeocdn.com/video/477655461_100x75.jpg?r=pad PT1M54S 2014-06-04 De Pemserter 2000 is een volledig automatische inpersmachine voor inpersschroefdraad. Met een gebruiksvriendelijk ”Touch-screen” is de machine binnen 15 seconden in te stellen. De inpersbevestigers kunnen van boven of van onderen automatisch worden aangevoerd. Met de razendsnelle inperscyclus (tot 2.200 persslagen per/uur) verhoogt u uw productiviteit. Het inpersproces verloopt foutloos dankzij zeer nauwkeurige meting van de inpershoogte en het LIGHTSTREAM® werkstukbeveiligingssysteem. De machine is gemakkelijk en snel om te stellen en kan optioneel worden geleverd met een aambeeldwisselsysteem. De Pemserter 2000 kan eventueel worden gekoppeld aan een X-Y tafel of een robot. Meer over onze inpersmachines en zero defect inpersen op: http://www.beluma.be/gereedschap-machines-en-service/inpersmachines.html. No Beluma NV/SA 2019 Beluma NV/SA beluma,inpersen,inpersmachine,pemserter,zero defect inpersen,plaatwerk,inpersproces,pemserter 2000

De Pemserter 2000 is een inpersmachine met automatische toevoer, ideaal voor grote series waar een zo laag mogelijke ppm wordt nagestreefd. Voor kleinere series verwijzen we naar de Pemserter 4 met handmatige toevoer.

regel
Foutloos inpersen met de Pemserter
De kwaliteit van de verbinding met behulp van inpersbevestigers wordt bepaald door twee parameters: de kwaliteit van de bevestiger en de kwaliteit van de verwerking van de bevestiger. In het artikel Zero defect inpersen illustreren wij hoe de Pemserter een oplossing biedt voor de 3 belangrijkste oorzaken van afkeur:

  • scheef inpersen van de bevestigers in het plaatwerk
  • plaatsen van onvoldoende bevestigers
  • inpersen aan de verkeerde zijde van het werkstuk

Probeer het zelf tijdens een demo
Wij nodigen u met veel plezier uit om de Pemserter bij ons te komen testen. Vraag hier een afspraak aan >>