Lean manufacturing met inpersschroefdraad in 3D-printer: praktijkvideo!

Wist u dat 80% van de kostprijs in de ontwerpfase wordt bepaald?

De grootste besparingen worden gerealiseerd door tijdens het ontwikkelingsproces rekening te houden met de niet-zichtbare kosten.

Kostprijsanalyse in de praktijk
Met de ijsbergfilosofie als leidraad helpen wij u de niet-zichtbare kosten te kwantificeren. Zo krijgt u een beter inzicht in de verschillende alternatieven. Voor Ultimaker hebben wij een kostprijsanalyse gemaakt voor het efficiënt gebruiken van inpersschroefdraad bij het assembleren van een 3D-printer.

Een meetbaar verschil voor Ultimaker
Ultimaker ontwikkelt en produceert 3D-printers voor industriële klanten en de educatieve markt. Voor de hoogteverstelling van de printtafel “heated bed” heeft Ultimaker gekozen om losse schroeven met een verzonken kop te vervangen door inpersdraadeinden. Deze worden volautomatisch ingeperst met een Pemserter 2000 inpersmachine. Deze oplossing reduceert het aantal bevestigingsmiddelen en bespaart assemblagetijd. Aan de hand van onze kostprijsanalyse kwamen de inpersdraadeinden als meest efficiënte oplossing naar voren.

Bekijk in de video de voordelen van de inpersdraadeinden voor Ultimaker: 

Inpersdraadeinden in heated bed van 3D printer Inpersdraadeinden in heated bed van 3D printer https://i.vimeocdn.com/video/847615885_100x75.jpg?r=pad PT2M7S 2017-08-17 Aan de hand van onze kostprijsanalyse is bij het produceren van deze 3D printer gekozen voor inpersdraadeinden als meest efficiƫnte oplossing. Download online CAD Files op onze website: https://www.beluma.be/inpersdraadeinden-in-heated-bed No Beluma NV/SA 2020 Beluma NV/SA inpersbevestigers,beluma,inpersdraadeinden,inpersschroefdraad,heated bed,ultimaker,3D printer

 

Ga door naar de producten voor online CAD Files en specifieke productinformatie: