Video: high torque blindklinkmoer ondersteunt lean manufacturing

De high torque blindklinkmoer wordt hier gebruikt in een ventilatie-unit van Brink Climate Systems, een fabrikant van ventilatietoestellen met warmteterugwinning.


High torque blindklinkmoeren in ventilatietoestel met warmteterugwinning High torque blindklinkmoeren in ventilatietoestel met warmteterugwinning https://i.vimeocdn.com/video/578194155-0f8041039572cedf71260ab02b4b563248fc53fcc8ac7eeb38a0a1fdccbb73f8-d_100x75?r=pad PT2M14S 2016-06-27 De High torque blindklinkmoeren worden in deze film toegepast in een ventilatietoestel met warmteterugwinning bij Brink Climate Systems. Door de gatvullende werking draaien de High torque blindklinkmoeren niet mee en kan je verschillende plaatdelen met elkaar verbinden. Met het krachtgestuurde gereedschap is Brink, ongeacht de plaatdikte, verzekerd van een solide verbinding. De betrouwbaarheid van de schroefdraad is daarbij cruciaal. De High torque blindklinkmoeren zijn voorzien van een platte kop waardoor er geen uitstekende delen zijn en een luchtdichte verbinding is gegarandeerd. Bekijk de overige productspecificaties: https://www.beluma.be/blindklinkmoeren.html?specifieke-eigenschappen=358 No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA high torque,klinkmoeren,hoog overdraaimoment,blindklinkmoeren,beluma,schroefdraad
 


Vincent Claussen, projectleider bij Brink Climate Systems

"In de hoeken komen verschillende gecoate plaatdelen bijeen. Die moesten verbonden worden, en op dezelfde plaats hadden we ook een montagepunt nodig om het deksel te monteren. De oplossing die we zochten moest passen binnen onze lean-gedachte, en moest flexibel kunnen omspringen met verschillende plaatdiktes en materialen."

Flexibel en lean
De high torque blindklinkmoer die geïmplementeerd werd: 

  • verbindt de gecoate platen onafhankelijk van variatie in dikte of materiaal 
  • voorziet de hoeken van de ventilatie-unit van schroefdraad om het deksel te kunnen monteren
  • garandeert in combinatie met het krachtgestuurde gereedschap een verbinding die even lang meegaat als de ventilatie-unit zelf

Zijn grote flexibiliteit en veelzijdigheid maken van deze bevestiger een geschikte oplossing voor producenten die lean manufacturing hoog in het vaandel dragen.

Samples high torque blindklinkmoeren

Ga door naar het overzicht high torque blindklinkmoeren, of het bijhorend gereedschap