Heavy duty handgreep met vergrendeling in handig bouwpakket

Deze handgreep heeft een centrale bediening waardoor de lade vergrendelt in geopende en gesloten stand. Het is een robuust en betrouwbaar mechanisme dat met één hand te bedienen is, ook met handschoenen aan: ideaal voor urgentievoertuigen.

regel
Eenvoudig in te bouwen, geen afstelling nodig
Brandweerwagenfabrikant Lentner had een eigen oplossing ontwikkeld, maar die was omslachtig te monteren en moest regelmatig uitgelijnd worden. Bekijk de video waarin ze hun ervaringen delen.

regel 

Heavy duty handgreep met meerpuntsluiting Heavy duty handgreep met meerpuntsluiting https://i.vimeocdn.com/video/514251555-21435b4cecb95ae9f2295ae6700860d54d034a39a4cbfae03fccc80932863c31-d_100x75?r=pad PT2M13S 2015-04-09 De handgreep met meerpuntsluiting is compact en eenvoudig in te bouwen, en hoeft niet te worden afgesteld. Het is een robuust en betrouwbaar mechanisme dat met één hand te bedienen is: ideaal voor urgentievoertuigen. De vergrendeling is mogelijk in gesloten en open stand en de lade kan gesloten worden zonder de sluiting te bedienen (kliksluiting). De handgreep met meerpuntsluiting is geschikt voor brede lades van 1,5 m. De sluiting is licht en gemakkelijk te monteren en de onderdelen zijn corrosiebestendig (RVS en kunststof). Online CAD-files en productspecificaties: http://www.beluma.be/handgrepen-bediendelen/handgrepen-en-beugelgrepen/handgreep-met-meerpuntsluiting.html. No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA sluiting,handgreep met meerpuntsluiting,dbhand,geleiders,ladevergrendeling,heavy duty handgreep,handgreep

regel
Bouwpakkethandgreep meerpuntsluiting
Het bouwpakket bevat alle onderdelen voor het samenstellen van de gewenste handgreep met meerpuntsluiting. Het is bovendien te combineren met verschillende types telescoopgeleiders, waaronder de DA4160 die tot 300 kg kan dragen en vaak toegepast wordt in urgentievoertuigen.
regel 

Ga door naar de productspecificaties en de bijhorende telescoopgeleiders >>