Schroefdraad installeren in krappe ruimtes (zoals bij wageninrichting)

Bij het inrichten van bedrijfswagens of andere voertuigen heb je vaak weinig bewegingsruimte, en dan zit standaard gereedschap al snel in de weg. De haakse Torquefox is specifiek ontwikkeld om ook in krappe ruimtes schroefdraad te kunnen installeren.

 

  • compact, licht en op accu: ideaal waar je weinig bewegingsvrijheid hebt
  • voor smalle ruimtes: het gereedschap heeft een maximale breedte van 74 mm
  • voor high torque M4-M10 blindklinkmoeren en M4-M6 draadeinden: zowel te monteren in metaal als in sandwichpanelen
De haakse Torquefox heeft bovendien een elektronische procescontrole waardoor je zeker bent van een foutloze installatie.


Accugereedschap voor high torque blindklinkmoeren - Haakse TorqueFox Accugereedschap voor high torque blindklinkmoeren - Haakse TorqueFox https://i.vimeocdn.com/video/477651868_100x75.jpg?r=pad PT1M35S 2014-06-04 De Haakse Torque Fox is een lichtgewicht gereedschap voor blindklinkmoeren waarmee krappe ruimtes en moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudig bereikbaar worden. Dit accugereedschap is koppelgestuurd, niet afhankelijk van plaatdiktes en heeft een elektronische procescontrole. Bekijk de productspecificaties van de Haakse TorqueFox op: https://www.beluma.be/gereedschap-machines-en-service/gereedschap-voor-blindklinkmoeren/haakse-torquefox-koppelgestuurd-accu-high-torque.html. No Beluma NV/SA 2019 Beluma NV/SA beluma,gereedschap,tooling,accugereedschap,torquefox,blindklinkmoeren,high torque,haakse torquefox,accugereedschap blindklinkmoeren


Recente nieuwsartikels over het inrichten van voertuigen: