Besparing realiseren begint bij het ontwerp

Tijdens het ontwerpen van een product blijven elementen als maakbaarheid, efficiƫnte assemblage en optimalisatie van het productieproces vaak buiten beschouwing.

Aangezien net deze punten een indirecte invloed hebben op de kostprijs van het product, is het van groot belang juist hier een kostenbesparing te realiseren.

Eens een productontwerp vast ligt, is er echter weinig tot geen flexibiliteit meer om te optimaliseren. Het is daarom belangrijk reeds in de beginfase van het productontwerp rekening te houden met deze productie- en procesoptimalisatie.

Zij gingen u voor
Deze bedrijven hebben tijdig de optimalisatie expertise van Beluma ingeroepen en zo hun kosten aanzienlijk gereduceerd.
Bekijk hieronder de video’s:

Onze expertise, uw besparing
Door op structurele productie- en proceskosten te besparen, wordt vaak de keuze voor kwalitatieve materialen en innovatieve technieken in het productontwerp gerechtvaardigd. Uiteraard met inachtneming van een acceptabele ROI. 

Hiervoor gebruiken wij bij Beluma de befaamde «Design for Assembly» methodiek: wij brengen voor u in kaart wat de invloed van de besparing is ten opzichte van de initiële investering en de aanschaf van componenten. Zo kunt u verschillende mogelijkheden met elkaar vergelijken en de te behalen besparingen meetbaar en inzichtelijk maken.

U weet dus altijd zeker dat u kiest voor een oplossing die het beste past bij uw productontwerp. Met als resultaat een duidelijke diagram en een betrouwbare ROI berekening, zoals te zien is in onderstaande diagram:

Uw vraag, onze uitdaging
Elk ontwerp vraagt om een specifieke en persoonlijke aanpak.
Met behulp van onze ervaring, kennis en creativiteit adviseren wij u graag met het bepalen van de juiste oplossing en de meest optimale werkwijze voor uw project.

Wilt ook u weten of u kunt besparen op uw ontwerp?
Contacteer ons op het nummer +32 0(53) 60 63 70 of via info@beluma.com.