Red Bull-automaat krijgt vleugels met elektromechanische sluiting

Red Bull lanceert een nieuwe, state-of-the-art blikjesautomaat. De automaat wordt afgesloten met een R4-EM elektromechanische sluiting, die de inhoud en de elektronica beschermt tegen diefstal en vandalisme.


Deze automaat wordt binnenkort in heel Europa in openbare ruimtes geplaatst. Dat maakt het apparaat heel kwetsbaar. Logisch dat veiligheid en bescherming tegen diefstal hoog in het eisenpakket staan. 

 

1. Veilig en beschermd tegen diefstal

Het is belangrijk dat de consument geen toegang heeft de tot de elektronica van het apparaat. De R4-EM is hiervoor geschikt omdat deze elektromechanische sluiting de automaat veilig afsluit en bovendien bestand is tegen zeer hoge trekbelasting. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om blikjes of cash te stelen. Het frontpaneel is voorzien van een pianoscharnier dat ook bestand is tegen hoge belasting en dus vandalismebestendig is.
 

redbullautomaat 


2. De automaat vullen en onderhouden

De technieker moet de automaat regelmatig bijvullen, onderhouden, en herstellen bij storingen. Hij heeft hiervoor toegang nodig tot de elektronica en de mechaniek. Met een draadloze afstandsbediening, zoals een magneetkaart of een badge, ontgrendelt de technieker de R4-EM elektromechanische sluiting en opent het frontpaneel van de automaat. Bij stroomuitval kan de machine geopend worden met een mechanische override.

3. Van elektromechanische sluiting naar online toegangsbeheer

Dit systeem kan gekoppeld worden aan uw software, zodat toegang en registratie mogelijk zijn via de smartphone. Geen issues meer met verloren badges of wisselend personeel; alles wordt online beheerd en via smartphone on-the-spot behandeld.

 

Ga door naar de productspecificaties, download CAD Files of bekijk video’s voor meer inspiratie