Grada plaatst supersnel popnagels met RP

Acht jaar geleden investeerde Grada International NV in meerdere RP-units, een stationaire toevoereenheid voor popnagels.


De voordelen voor de Belgische fabrikant van ventilatieroosters werden zo snel duidelijk dat het aantal units sindsdien sterk is uitgebreid:

  • Cindy heeft altijd één hand vrij tijdens het assembleren
  • zij kan snel en vlot doorwerken
  • zij heeft geen last van losse nagels of trekpennen op de werkvloer

regel

Mobiliteit niet beperkt
Dankzij de handige trolley kan de toevoereenheid verplaatst worden en is het systeem mobiel. Zo heeft Cindy meer bewegingsvrijheid tijdens montage.

Technische support op de werkvloer
Onze technicus staat garant voor een goede scholing en voor een grondig preventief onderhoud waardoor de investering optimaal rendeert.

Stationaire toevoereenheid voor blindklinknagels Stationaire toevoereenheid voor blindklinknagels https://i.vimeocdn.com/video/472024850_100x75.jpg?r=pad PT0M46S 2014-04-18 Dit stationaire toevoereenheid voor blindklinknagels zorgt voor de automatische aanvoer van 30 blindklinknagels per minuut. Hierdoor wordt uw productiviteit verhoogd tot 40%. Met deze toevoereenheid kunt u popknagels verwerken met één hand en liggen er geen losse nagels of trekpennen meer op de werkvloer. Werkt in combinatie met een Proset 1600 MCS of een Proset 2500 MCS.Bekijk de overige productspecificaties op: https://www.beluma.be/gereedschap-machines-en-service/gereedschap-voor-klinksystemen/stationaire-toevoereenheid-rp4-5-6.html. No Beluma NV/SA 2019 Beluma NV/SA beluma,gereedschap,tooling,toevoereenheid,blindklinknagels,popnagels,rivet,automatisch aanvoeren klinknagel,snel riveteren