Test de Vgrip: de multi-inzetbare blindklinknagel met logistieke voordelen

De Vgrip blindklinknagel wordt in zeer uiteenlopende industrieën ingezet. Dit is te danken aan een esthetische vormgeving, hoge sterktewaardes en een klinkbereik dat tot 4,5 mm kan variëren: van 1,5 tot 6,0 mm en van 6,0 tot 10,0 mm.
 
Reduceer uw voorraden met deze allrounder
Een bijkomend voordeel van het grote klinkbereik van de Vgrip is dat het voorraden vaak tot één nageltype reduceert. Lekker overzichtelijk in aankoop én u bespaart plaats in uw magazijn. De voordelen op een rijtje:

  • sterk: een uitstekende klemming en een hoge uittreksterkte, ook in dunne plaat
  • trillingsbestendig: door borging van de trekpen
  • groot klinkbereik: meestal volstaat één type nagel voor alle toepassingen
  • esthetische vormgeving: gladde sluitkop en mooie afwerking aan de blinde zijde


Samples Vgrip


Trillingsbestendige multigrip blindklinknagels Vgrip Trillingsbestendige multigrip blindklinknagels Vgrip https://i.vimeocdn.com/video/472367690_100x75.jpg?r=pad PT1M19S 2014-04-22 De Vgrip blindklinknagels hebben een grote sluitkop wat zorgt voor een hoge uittreksterkte, ook in dunne plaat. Door het grote klinkbereik volstaat meestal één nagel voor alle toepassingen. Daarnaast zijn de blindklinknagels trillingsbestendig door borging van de trekpen. Download de CAD Files van de multigrip blindklinknagels V-Grip op https://www.beluma.be/blindklinknagels-en-klinkbouten/grote-sluitkop/popnagels-multigrip-trillingsbestendig.html No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA v-grip,vgrip,trillingsbestendig,multigrip,popnagel,rivet,blindklinknagels,beluma


Productinformatie en CAD Files

Wist u dat wij van de Vgrip blindklinknagels én van het bijpassende gereedschap 3D files beschikbaar hebben? Klik hieronder op de blindklinknagel naar keuze voor meer productinformatie en de CAD Files.