Het sluitsysteem in enkele minuten afstellen met klik-in kabels

De modulaire opbouw van het afstandbedienbare sluitsysteem maakt het zeer flexibel in te zetten.

In de praktijk is het afstellen van de kabel, die de bediener met de sluiting verbindt, een tijdrovende klus. Met het nieuwe klik-in systeem is de installatietijd sterk te reduceren. 

Onze klant Morelo, een fabrikant van luxecampers, had 3 uur tijd nodig om het sluitsysteem van onderhoudsluiken te installeren. Het monteren, afstellen en trillingsvrij maken was heel omslachtig. Nu maken zij gebruik van onze bediener, splitter, sluitingen en kabels. Omdat deze allen op elkaar afgestemd zijn, is die installatietijd verkort naar 20 minuten. 

Bekijk de video voor een uitgebreide uitleg van het afstandbedienbare sluitsysteem:

Systeem met afstandbedienbare sluitingen Systeem met afstandbedienbare sluitingen https://i.vimeocdn.com/video/734385741_100x75?r=pad PT1M47S 2018-10-24 Download de CAD Files van de afstandbedienbare sluitingen: https://www.beluma.be/sluitingen/afstandbedienbare-sluitingen.html Het afstandbedienbare sluitsysteem wordt gebruikt als de manuele bediening voor het openen van een deur of paneel op een andere plek gebeurt als waar de sluitingen zijn gemonteerd. De afstand tussen de positie van de bediener tot aan de sluiting wordt overbrugd met een vrijgavekabel. Het complete sluitsysteem bestaat daardoor minimaal uit een bediener, een kabel en een verborgen kliksluiting. Omdat deze drie componenten perfect op elkaar zijn afgestemd, is afstelling niet noodzakelijk. No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA kliksluiting,r4,sluiting openen op afstand,beluma,sluitingen,sluiting,afstandbedienbaar


Ga door naar het productassortiment of lees meer over het afstandbedienbaar sluitsysteem: