Slimme beveiliging van bestelwagen met nieuwe R4-EM 9-serie

Door het toenemende aantal online bestellingen, stijgt niet alleen het aantal maar ook de waarde van de postpakjes.


R4-EM 9-serie sluiting

Om de chauffeur en de lading van de bestelwagen te beveiligen, wordt de schuifdeur tussen cabine en laadruimte elektronisch ontgrendeld met de nieuwe R4-EM 9-serie. 

Automatische vergrendeling tijdens het uitladen dankzij geïntegreerde sensoren

De toegankelijkheid wordt slim geregeld op basis van de status van de elektromechanische sluiting in de schuifdeur. De geïntegreerde sensoren in de 9-serie leveren onbetwistbare informatie over de status van de sluiting: wanneer de chauffeur de schuifdeur opent om een pakje te leveren, dan vergrendelt het softwaresysteem automatisch de deuren van de cabine. Als de chauffeur vervolgens de schuifdeur sluit en de 9-serie vergrendelt, dan worden de deuren van de cabine weer vrijgegeven en kan de chauffeur instappen. Zo wordt ongewenste toegang tot het voertuig beperkt. 


R4-EM 9-serie

Licht en betrouwbaar

Het lichtgewicht ontwerp heeft een verlengde behuizing die er voor zorgt dat de sluiting niet met de vinger kan worden gesloten. In combinatie met de geïntegreerde sensoren is de sluiting daarom niet te 'foppen' en dus zeer betrouwbaar. Valt de stroom in de bestelwagen uit, dan kan de schuifdeur via de mechanische noodontgrendeling van de 9-serie alsnog geopend worden.

Hoogstaande elektronische intelligentie

De elektromechanische kliksluiting R4-EM 9-serie bevat hoogstaande elektronische intelligentie en verbeterde mechanische eigenschappen. Deze kliksluiting is de ideale oplossing voor toepassingen die op afstand uitgebreide fysieke beveiliging vereisen. Naast bestelwagens is deze sluiting ook zeer geschikt voor pakjesautomaten, medicijnuitgifte en andere self-service toepassingen.

 


Ga door naar de gedetailleerde productspecificaties, CAD Files en monsteraanvragen van de R4-EM 9-serie: