Het gemak van de vlakke kliksluiting: bekijk de video

Machines of voertuigen vlak afwerken is sterk aan te raden: niet alleen om aan de machinerichtlijn te voldoen, het bevordert de aerodynamica en creƫert een compact design.


De vlakke kliksluiting van kunststof biedt deze eigenschappen, en meer:

Vlakke kliksluiting met handgreep, kunststof Vlakke kliksluiting met handgreep, kunststof https://i.vimeocdn.com/video/679125000-9f205c4cd82623b1384315083f4e3b01f6e1b8a9ea80bfb5f69ac2d7ad28d33b-d_100x75?r=pad PT1M15S 2017-07-20 Kliksluiting voor vlakke inbouw en gebruiksvriendelijke bediening: dichtklikken bij sluiten, trekken om te openen. De montage van de kliksluiting is snel en eenvoudig en het mooie design draagt bij aan het uiterlijk van uw toepassing. Corrosiebestendig en met en zonder slot leverbaar. De sluiting is tevens van binnenuit bedienbaar, indien open of op slot. Meer info op https://www.beluma.be/sluitingen/inbouwsluitingen/vlakke-greepsluiting-m1-1150.html No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA corrosiebestendig,met of zonder slot,sluitingen,beluma,M1,vlakke kliksluiting,kliksluitingen
 

sample M1

 

Aerodynamisch design voor voertuigen

Vlak ingebouwde sluitingen veroorzaken veel minder luchtweerstand dan opbouwsluitingen. De verbeterde aerodynamische eigenschappen en het geringe gewicht van de kunststof sluiting zijn elementen die bijdragen tot minder brandstofverbruik. Het vlakke design voorkomt ook windruis in mobiele toepassingen. Denk hierbij aan luiken en compartimenten aan de buitenkant van urgentievoertuigen.

 

Betere veiligheid op de werkvloer
Kleding kan blijven haken aan uitstekende delen van machines of apparaten, met mogelijk nefaste gevolgen. Het inbouwen van vlakke sluitingen zorgt ervoor dat zulke ongelukken tot een minimum beperkt blijven. Daarnaast is de vlakke kliksluiting leverbaar met slot, als enkel bevoegden toegang mogen hebben tot een compartiment of ruimte. Ook toegepast bij laboratoriumapparatuur.

 

Bespaart ruimte tijdens transport
In het geval van flightcases wordt de vlakke kliksluiting ingezet om de cases zo compact en vlak mogelijk te maken. De flight cases kunnen dankzij de vlakke afwerking strak naast elkaar gestapeld worden. Dat bespaart veel ruimte tijdens het vervoer.

 

Geschikt voor buitentoepassingen
De vlakke kliksluiting is uitgevoerd in een kunststof PC/PBT mengsel en alle draaiende componenten zijn in RVS. De sluiting is daardoor goed bestand tegen corrosie en geschikt voor buitentoepassingen.

 

Gemakkelijke bediening
Door de deur of het paneel dicht te slaan, valt de vlakke kliksluiting in het slot. Deze handeling is intuitief en verhoogt het gebruiksgemak. De sluiting is te openen door de handgreep te bedienen. Het veermechanisme zorgt ervoor dat de handgreep en de pal automatisch terugveren in de vergrendelde positie. 

 

Productspecificaties, CAD Files en meer informatie:
Werkt u met CAD Files? Klik op het gewenste product hieronder, vraag een CAD File aan en binnen de 10 seconden staat het bestand op uw PC!