Revolutionaire klinkbouten in biomassacentrale

Aan de mechanische sterkte en betrouwbaarheid van verbindingen in een biomassacentrale worden hoge eisen gesteld. Verbindingen moeten trillingsbestendig zijn, zelfs bij hoge dynamische belastingen. Ook moeten ze snel kunnen worden aangebracht om de productietijd op locatie laag te houden. Onze klinkbouten voldoen aan deze eisen en bieden vele voordelen zoals:

  • Tijdsbesparing van 10 dagen (4 man)
  • Modulaire constructie
  • Extreem trillingsbestendige verbinding bij dynamische belasting
  • Eenvoudige visuele inspectie op correcte installatie
  • Onderhoudsvrije verbinding (DIBT goedgekeurd)

Jachtenbouwer Acico Yachts uit Enkhuizen kreeg van een Zwitserse energieleverancier de opdracht om een installatie voor het verwerken van biomassa te ontwerpen en te bouwen. 

Bekijk de video met Christian Bolinger, directeur van Acico Yachts:

Klinkbouten in biomassacentrale Klinkbouten in biomassacentrale https://i.vimeocdn.com/video/472016560-07ded12f047a4913c7863f61c390a1fcbdce46d921e84a867ed46a26bc5ade73-d_100x75?r=pad PT2M18S 2014-04-18 Aan de mechanische sterkte en betrouwbaarheid van verbindingen in een biomassacentrale worden extreme eisen gesteld. Onze klinkbouten voldoen aan deze eisen en bieden vele voordelen: de klinkbouten bieden een extreem trillingsbestendige verbinding bij dynamische belasting. Daarnaast hebben de klinkbouten een eenvoudige visuele inspectie op correcte installatie en zijn ze DIBT goedgekeurd. Bekijk de productspecifiacties van de klinkbout op: https://www.beluma.be/klinkbouten-praktijkvoorbeeld.html. No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA DIBt,dynamische belasting,trillingsbestendig,acico,klinken op de werf,klinken,modulaire constructie,staalconstructie,bobtail klinkbout,klinkbouten,beluma
   

Klik op de afbeelding voor productspecificaties, CAD Files of samples