Waterdichte sluiting in broedmachine: de voordelen voor Petersime

Om de technische console van de broedmachine waterdicht af te sluiten, gebruikt de fabrikant een sluiting met aantrekkende werking en instelbare grip. Bekijk de video met de uitleg van Bilal Oualhadj, field application engineer bij Petersime.Automatisch aangestuurde broedmachine

De broedmachine bestaat uit twee grote broedkamers, gescheiden door een technische console die de elektronica en de perslucht bevat. De elektronica stuurt de ventilators aan, en regelt automatisch de temperatuur en de luchtvochtigheid in de broedmachine. 

Technische console waterdicht afsluiten
Bilal Oualhadj, field application engineer bij Petersime: "De broedkamers worden na elke cyclus gereinigd met een hogedrukreiniger. De technische console moet dus waterdicht afgesloten worden om de kwetsbare elektronica te beschermen. De sluiting met aantrekkende werking en instelbare grip bleek hiervoor het meest geschikt: de sluiting duwt het paneel in de dichting en voorkomt zo dat er water binnensijpelt." 

  • eenvoudig te monteren en af te stellen
  • grote griprange voor vele pakketdiktes
  • de pal wordt 6,4 mm aangetrokken en sluit stofvrij en waterdicht af

Het Belgische Petersime is wereldwijd marktleider op het gebied van broedmachines voor de pluimvee-industrie: www.petersime.com. 

Sluiting aantrekkende werking (E3) in broedmachine


Klik op de afbeelding voor productspecificaties, CAD files of samples: