Blokkeerbout voor dunne plaat in broedmachine

Blokkeerbout in broedmachine Blokkeerbout in broedmachine https://i.vimeocdn.com/video/613781414-f7ffaabfebb8b6bfe5f5b093efedea4fdfb691b87b609ebb1ac127daec3d264c-d_100x75?r=pad PT1M38S 2016-11-07 De blokkeerbout vergrendelt de afdekplaat van de ventilator in deze broedmachine. De blokkeerbout doet dienst als sluiting en als handgreep, en is eenvoudig te monteren in dunne plaat. Er is geen risico op verlies aangezien de blokkeerbout onverliesbaar gemonteerd is. Bekijk de specificaties van blokkeerbouten op: https://www.beluma.be/handgrepen-bediendelen/blokkeerbouten.html No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA broedmachine,petersime,arreteerbout,blokkeerbouten,blokkeerbout,beluma,vergrendelen

Het Belgische Petersime is wereldwijd marktleider op het gebied van broedmachines (incubators) voor de pluimvee-industrie.

Trillingsbestendig en onderhoudsvriendelijk
De blokkeerbout voor dunne plaat wordt gebruikt om het servicepaneel achter de rotor veilig af te sluiten. De rotor, die voor de luchtcirculatie in de broedkamer zorgt, veroorzaakt continu trillingen. De blokkeerbout is een trillingsbestendige en 100% betrouwbare oplossing. Hij is onverliesbaar gemonteerd zodat er tijdens het onderhoud geen losse componenten verloren kunnen gaan. 

  • eenvoudig te monteren in dunne plaat
  • sluiting en handgreep in één
  • onverliesbaar, geen losse componenten

blokkeerbout-in-broedmachine


Ga door naar de productspecificaties of vraag de CAD-file aan: