Inslagdop vierkant

€ 0,00
  • Robuuste kunststof inslagdop (glasvezelversterkt PA) met messing binnenschroefdraad 
  • Om stelvoeten te monteren op vierkante buisprofielen (30x30mm tot 60x60mm)
  • Geleidende uitvoering of afwijkende kleuren op aanvraag
  • Geschikt voor stelvoeten / draadstangen van M8 tot M20

Direct naar:

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.


Advies
Stelvoeten

Informatie over stelvoeten

Een stelvoet bestaat uit een voetplaat, draadstang en optioneel een anti-slipplaat. De stelvoet is geschikt om de machine of apparaat waterpas te zetten. Met de zwenkbare voetplaat kan dit ook op oneffen ondergrond.

De voetplaat is beschikbaar in verschillende vormen, materialen en functionaliteiten. Deze zijn in RVS, gietzink of kunststof verkrijgbaar. Voor de voedingsmiddelen industrie bestaat er ook een hygiënisch en goed reinigbare RVS voetplaat. De draadstang is er in staal of RVS en in meerdere afmetingen.

Er zijstelvoeten die op de ondergrond gemonteerd kunnen worden middels de montagegaten in de voetplaat. Andere voetplaten steunen zonder bevestiging op de ondergrond. Wanneer de machine trilt of als er kans is op verschuiven, dan kan een anti-slipplaat dit voorkomen.

Bent u op zoek naar een specifieke samenstelling voor uw toepassing? Met onze expertise helpen wij u graag verder op weg.

Daarom kiest u voor Beluma

Al meer dan 60 jaar verkopen wij niet alleen producten maar delen wij ook onze kennis en expertise met u. Dat noemen wij Engineering Support en zo helpen wij u graag met:

  • Ondersteuning bij uw ontwerp en prototypebouw
  • Kostenreductie door optimalisatie van assemblage- en productieprocessen
  • De keuze van de juiste gereedschappen en tooling workshops
  • Ondersteuning op de werkvloer
  • Innovation meetings, training en service

Wij denken mee in alle fases van het ontwerpproces van uw product en toetsen samen met u onze functionele en slimme producten. Ons doel is om naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, ook onze kennis en advies in te zetten bij het optimaliseren van uw productie- en assemblageprocessen.

Wij geloven in persoonlijk contact. Dat kan zijn bij u aan tafel, op de werkvloer, maar ook telefonisch. Als familiebedrijf gaan we voor een lange termijn relatie met onze klanten, nemen verantwoordelijkheid en zijn gepassioneerd om u te ondersteunen.

Meer over onze dienstverlening