ERO gaat voor veiligheid en comfort met afstandbedienbare sluiting

ERO is Duitslands grootste producent van wijnbouwmachines. Bij de ontwikkeling van nieuwe druivenoogstmachines is het voor ERO een ontwerpeis om wijnbouwers te helpen concurrerend te blijven. De wijnbouw is  arbeidsintensief en seizoensgebonden, hetgeen veel van wijnbouwers vraagt. Om de productiviteit van de wijnboer te verhogen heeft ERO een nieuwe oogstmachine ontworpen, de Grapeliner. De machine is zelfrijdend en oogst de druiven volledig automatisch.

De zijdeuren van de Grapeliner moeten met zekerheid dicht blijven en mogen tijdens het rijden onder geen beding open gaan. Buiten het feit dat het onveilig is voor de agrariër en schade brengt aan de wijngaard, beschermt de deur de onderdelen van de machine. ERO producten moeten voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden en daarom is er in deze deur gekozen voor een sluiting die zekerheid biedt bij dynamische belasting. 

Bekijk in de video hoe de R4-50 sluiting de spatbord panelen van de Grapeliner betrouwbaar sluit:

Afstandbedienbare kliksluiting in ERO druivenoogster Afstandbedienbare kliksluiting in ERO druivenoogster https://i.vimeocdn.com/video/826223519-ae19d128f0f378c93219ee075752512131e0ccf235a3b959c3cbedb73af5d3a8-d_100x75?r=pad PT1M42S 2018-12-11 Download de CAD Files van de R4-50: https://www.beluma.be/sluitingen/afstandbedienbare-sluitingen/verborgen-sluiting-zwaar-r4-50.html De afstanbedienbare kliksluiting wordt gebruikt voor het openen en sluiten van deuren en panelen. De sluiting is robuuste en heeft een grote sluitkracht (18.000N) met lichte bediening. Door de dubbele draaischoot van de afstandbedienbare sluiting is deze uiterst tolerant voor schommelingen in de uitlijning. No Beluma NV/SA 2021 Beluma NV/SA dubbele draaischoot,grote sluitkracht,robuuste sluiting,verborgen sluiting,afstandbedienbare sluiting,sluiting,beluma,r4-50

De R4-50 afstandbedienbare sluiting is een robuuste kliksluiting met een eenvoudige bediening en een grote houdkracht. De sluiting wordt met de hand op afstand bediend door middel van een stangensysteem of bowdenkabel. De dubbele rotor vangt toleranties op zoals bij deze lange zijdeuren het geval is. Hierdoor is dit de ideale sluiting voor de ERO Grapeliner. 

Dhr. Hohl, R&D manager van ERO, licht toe; “Op het weer heeft de Grapeliner geen invloed, maar wel op veiligheid en comfort.”  

Gerelateerde producten