Afstandbedienbare sluitingen in de praktijk

Het veilig openen en sluiten van deuren en panelen op afstand is een uitdaging voor de constructeur. Een bekende toepassing is het openen van de motorkap van de auto. Door middel van een hendel en kabel kan de motorkap van binnenuit het voertuig geopend worden. Dit modulaire systeem is echter uitstekend toepasbaar in vele ander marktsegmenten.

Veilig en eenvoudig sluiten van deuren in kachels en haarden

Design, sfeerbeleving en gebruiksvriendelijkheid waren belangrijke uitgangspunten voor het ontwerp van deze nieuwe haard. De sluiting moest daarnaast ook onder hoge temperaturen de deur van de haard veilig en betrouwbaar sluiten.

Verborgen kliksluiting in design kachel Verborgen kliksluiting in design kachel https://i.vimeocdn.com/video/680727767_100x75.jpg?r=pad PT1M3S 2014-10-29 Deze compacte, verborgen kliksluiting is bestand tegen hoge temperaturen en heeft een grote sluitkracht in combinatie met een lichte bediening. Ideaal voor kachels en gashaarden. De verborgen montage van de sluiting zorgt voor een strak design. Voor online CAD-files, types en afmetingen, zie: http://www.beluma.be/sluitingen/afstandbedienbare-sluitingen/r4-kliksluiting.html. No Beluma NV/SA 2019 Beluma NV/SA beluma,sluiting,verborgen kliksluiting,verborgen sluiting,inbouwsluiting,onzichtbare sluiting,compacte sluiting,sluitingen,sloten,afstandbedienbare sluiting,hittebestendige sluiting,sluiting voor kachels,R4

  • Kliksluiting voor het openen en sluiten van deuren en panelen
  • Verborgen montage zorgt voor een strak design
  • Eenvoudig op afstand te openen
  • Veilig en betrouwbaar, grote sluitkracht met lichte bediening